Συγκλονίζει το "αντίο" του Γιώργου Δασκαλάκη: "Με πρόδωσε ο οργανισμός μου" [vds]

30.01.2017
Ο γνωστός τραγουδιστής που πριν από λίγα χρόνια είχε προκακαλέσει το δημόσιο αίσθημα καθώς είχε μιλήσει δημόσια για το πώς κατάφερε να αδυνατίσει από τα 268 (!) σήμερα περνά δύσκολες ώρες.

Σόκαρε φίλους και θαυμαστές η τελευταία ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη, ο οποίος επέλεξε να τους αποχαιρετήσει μέσω Facebook, ευχαριστώντας τους πάντες "που στήριξαν αυτό το τρελό παιδί από τη Ρόδο". Για την ιστορία, στη φωτογραφία επάνω βλέπουμε τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή με τη Μαρία Κορινθίου, η οποία πρωταγωνίστησε σε κλιπ τραγουδιού του παλιότερα.

Εμφανώς συγκινημένος, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα οποία τον ανάγκασαν να πάρει την πι οδυνηρή απόφαση της ζωής του: Να σταματήσει αυτό που αγαπά περισσότερο στον κόσμο. Τέρμα το τραγούδι για τον Γιώργο Δασκαλάκη, λοιπόν, καθώς "ο οργανισμός του τον πρόδωσε πριν από τρεις εβδομάδες, δίνοντάς του μια μεγάλη γροθιά".

"Ζήτησα πολλά από τον οργανισμό μου τόσα χρόνια. Ειδικά τα τελευταία δύο, όμως ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό. Να του δώσω κάτι πίσω. Και ο οργανισμός μου με πρόδωσε. Μου έδωσε μια μεγάλη γροθιά πριν από μερικές εβδομάδες. Δεν θέλω να επεκταθώ.. Μερικοι ήδη ξέρου.. Επειδή όμως είμαι πατέρας 2 παιδιών, θέλω να τα δω να μεγαλώνουν... Αναγκάζομαι να πω 'αντίο' λοιπόν. Να μας έχει ο θεός καλά.. Δεν μπορώ να πω 'στο επανειδήν'

Ιδού μια φωτογραφία του πριν και του μετά και το συγκλονισιτικό βίντεο με την ευχή για περαστικά!