Δεύτερος γάμος για Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ

30.01.2017
Το διάσημο ζεύγος παντρεύτηκε το 1999 σε ένα κάστρο στην Ιρλανδία, σε έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους όλων των εποχών, όπως φαίνεται όμως, στα χρόνια που πέρασαν ακολούθησε ακόμη μια τελετή, πιο ρομαντική και λιγότερο υπερβολική.

18 χόνια παντρεμένοι είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ και, όπως αποκάλυψε εκείνος, οι δυο τους έχουν ανανεώσει τους ορκους τους από τότε, χωρίς όμως "πολλά πολλά", σε μία σεμνή, ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους, με καλεσμένα μόνο έξι άτομα.

Την αποκάλυψη, έκανε ο ίδιος ο πρώην ποδοσφαιριστής μιλώντας στο τέταρτο κανάλι του BBC χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πότε πραγματοποιήθηκε ακριβώς αυτή τη τελετή.

"Έχουμε ανανεώσει τους όρκους μας από τότε και ήταν κάτι πιο ιδιωτικό, είχαμε περίπου έξι ανθρώπους καλεσμένους στο σπίτι μας"

Θρόνοι, γκλάμουρ και υπερβολή ήταν τα στοιχεία του γάμου του 1999 και ο Ντέιβιντ έκανε τη σχετική πλάκα: "Ήταν κάτι πολύ τολμηρό. Η Βικτόρια ήταν πολύ ωραία. Εγώ, απορώ τι σκεφτόμουν; Φορούσα κι ένα ημίψηλο μωβ καπέλο. Τι σκεφτόμουν;"

Διάβασε ακόμη: 11 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν σε κάστρα πραγματικά & οι ιστορίες τους [photos]