Πάολα: «Μετάνιωσα που αποκάλεσα τον Αγγελόπουλο γύφτο»

23.01.2017
Μία σπάνια, αποκαλυπτική και εφ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Πάολα στην εφημερίδα στην Real life και στον Γιώργο Λιάνη. Αναφορικά με τα ακούσματα της εφηβείας της ανάφερε πως «Σίγουρα δεν άκουσα ποτέ αυτά των εφήβων της εποχής μου. Άκουγα Michael Jackson. Μου άρεσε όλο αυτό που ήταν. Και χορευτής εξαίσιος. Η μαμά μου αγαπούσε τη Μαρινέλλα και ο πατέρας μου λάτρευε τον Μανώλη Αγγελόπουλο, τον αδικημένο».

Μάλιστα δε δίστασε να παοκαλύψει πως έχει μετανιώσει που αποκάλσε τον Μανώλη Αγγελόπουλο «γύφτο». «Τον έχω αδικήσει κι εγώ κάποτε τον Αγγελόπουλο. Τον είχα αποκαλέσει «γύφτο», χωρίς ντροπή. Έχω μετανοήσει πικρά».

Μίλησε ακόμη για την μεγάλη αγάπη που είχε στη μεγάλη φωνή του ελληνικού τραγουδιού, Στέλιο Καζαντζίδη. «Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι' αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου, μου λένε ότι του μοιάζω πολύ».

Η Πάολα αποκάλυψε και πώς ξεκίνησε την καριέρα της και γιατί έφυγε από το μουσικό σχολείο που την είχαν γράψει οι γονείς της: «Οι γονείς μου, μεταξύ των άλλων, τραγουδούσαν. Η μητέρα μου πουλούσε βιβλία και ο πατέρας μου ασχολήθηκε με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Άρχισα από τα χρόνια του Δημοτικού να τραγουδάω. Στη Γ' Γυμνασίου με έγραψαν στο Μακεδονικό Ωδείο. Ήθελα να μάθω ούτι. Εκεί δεν είχαν ούτι. Είχαν μόνο πιάνο. Σηκώθηκα κι έφυγα. Μόνη μου έκανα ό,τι έκανα. Η μητέρα μου, όμως, πρέπει να έχει παίξει κάποιο ρόλο. Είναι μέσα στις πέντε καλύτερες φωνές που έχω ακούσει ποτέ. Από το Δημοτικό ήξερα ότι θα ανέβω εκεί πάνω»...

Τέλος εξομολογήθηκε πως ο μεγαλύτερος πόνος που βίωσε ήταν το πένθος, από τον θάνατο του πατέρα της. Ούτε χωρισμοί ούτε έρωτες την έκαναν ποτέ να πονέσει γιατί πάντα έφευγε.