Αφροδίτη Αδάμη: Από πορνοστάρ, γιατρός στο νοσοκομείο Σύρου [photo]

16.01.2017
Η είδηση ότι η Αφροδίτη Αδάμη υπήρξε πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη προκάλεσε τις αντιδράσεις ορισμένων, δεδομένου ότι η 25χρονη πτυχιούχος της Ιατρικής σκοπεύει να αποκτήσει την ειδικότητα της καρδιολόγου.

Η νεαρή καστανή γυναίκα με την ιατρική ποδιά δεν έχει τίποτα κοινό με τη σέξι ξανθιά που μέχρι πριν από περίπου έναν χρόνο πρωταγωνιστούσε σε ταινίες πορνό της εταιρείας παραγωγής Sirina. Πρόκειται όμως για το ίδιο πρόσωπο, την Αφροδίτη Αδάμη, όπως είναι το καλλιτεχνικό επίθετο που χρησιμοποιούσε τότε για τη συμμετοχή της σε ερωτικές ταινίες, μια απασχόληση που πλέον ανήκει στο παρελθόν.

Στο εξής η 25χρονη πρώην πορνοστάρ στις ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη, βρίσκεται στο Nοσοκομείου της Σύρου όπου κάνει το αγροτικό της ως πτυχιούχος της Ιατρικής, αφού στόχος της είναι να αποκτήσει την ειδικότητα της καρδιολόγου, εναλλακτικά και της παιδιάτρου.

Η ίδια δηλώνει για την νέα της ζωή: «Οι ερωτικές ταινίες ήταν μια νεανική τρέλα για μένα, που τη δοκίμασα μαζί με τον πρώην σύντροφό μου. Ήταν κάτι παροδικό, το δοκίμασα και τώρα τελείωσε. Όπως έλεγε και ο Φρόιντ, οι άνθρωποι που είναι σεξουαλικά απελευθερωμένοι είναι περισσότερο επιτυχημένοι και φυσιολογικοί. Κι εγώ ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και πέρασα από τις πρώτες στην Ιατρική».

Αλλωστε το πραγματικό της ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό και το γνωρίζουν μόνο οι οικείοι της και φυσικά τώρα και οι συνάδελφοί της: «Οι συνάδελφοι με σέβονται και τους σέβομαι κι εγώ, δεν υπάρχει κάτι το διαφορετικό. Δεν με ρώτησε ποτέ κάποιος αν είμαι η Αφροδίτη που έπαιξε σε ερωτική ταινία. Εξάλλου δεν ενδιαφέρει κανέναν, όπως κι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του».