Ράγισε καρδιές ο Ράιαν Γκόσλινγκ: Η έκφραση λατρείας στην Εύα Μέντεζ και η αφιέρωση [vds]

09.01.2017
Πρωταγωνιστής στη ταινία "La La Land" που σάρωσε τις χθεσινές Χρυσές Σφαίρες, αλλά και στις καρδιές μας. Η ομιλία που έδωσε μετά τη βράβευσή του "έλιωσε" τις γυναίκες του αλλά όχι μόνο.

Τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην ταινία "La La Land" κέρδισε χθες το βράδυ ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ανεβαίνοντας στη σκηνή έκανε τη σχετική πλακίτσα σχετικά με όσους τον μπερδεύουν με τον Ράιαν Ρέινολντς. Και μετά το γέλιο ήρθε το... δάκρυ.

"Δεν ανεβαίνει κανείς εδώ επάνω χωρίς να έχεις σταθεί στους ώμους ενός βουνού ανθρώπων. Δεν υπάρχει χρόνος να τους ευχαριστήσω όλους, όμως θα ήθελα να προσπαθήσω να ευχαριστήσω μόνο έναν όπως πρέπει. Όσο εγώ τραγουδούσα και χόρευα και έπαιζα πιάνο και βίωνα μια από τις ομορφότερες εμπειρίες που είχα ποτέ σε ταινία, η γυναίκα μου (σ.σ. My lady) μεγάλωνε την κόρη μας, έγκυος ούσα στη δεύτερη και προσπαθούσε να βοηθήσει τον αδελφό της να παλέψει με τον καρκίνο. Αν δεν το είχε πάρει επάνω της όλο αυτό, εγώ δεν θα μπορούσα να είχα αυτή την εμπειρία και σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλος εδώ επάνω σήμερα. Έτσι, γλυκιά μου, ευχαριστώ. Στις κόρες μου, Αμάντα και Εσμεράλδα σας αγαπώ, και αν μπορώ, θα ήθελα να αφιερώσω αυτό στη μνήμη του αδελφού της, Χουαν Κάρλος Μέντεζ".

Αυτά είπε ο Ράιαν και το ακροατήριο τον αποθέωσε!