Ρουβάς: Yποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Αττικής

01.12.2016
Ήταν θέμα χρόνου να ασχοληθεί και με την πολιτική! Όπως διαβάζουμε, έκλεισε η υποψηφιότητα του Σάκη Ρουβά με τη ΝΔ και το μόνο που απομένει είναι να καθοριστεί εάν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Β΄ Αθήνας ή στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Ρουβάς σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ζήτησε να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο τραγουδιστής και σόουμαν θέλει να είναι στην περιφέρεια Αττικής και για έναν ακόμα λόγο. Η βοήθειά του είναι απαραίτητη για να εκλεγεί στην πρώτη θέση και να πιστωθεί στον Μητσοτάκη η εκλογή του καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ δεν συμπαθεί σχεδόν κανένα από τους βουλευτές που έχει εκλέξει η ΝΔ και πολύ περισσότερο τους πολιτευτές της ΝΔ στην ίδια περιφέρεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που φημολογείται ότι συμφώνησε με τον Σάκη Ρουβά για την υποψηφιότητά του, ελπίζει ότι θα εκλεγεί πρώτος και ότι με τα νέα πρόσωπα που θα βάλει στις λίστες θα έχει τον πλήρη έλεγχο της γαλάζιας Κ.Ο. που σήμερα δεν ελέγχει ούτε πέντε βουλευτές.

Ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια την υποψηφιότητά του. Αναμένουμε!