20 διάσημοι με τις πιο εντυπωσιακές αυξομειώσεις βάρους [photos]

29.05.2017
Ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές σε διαρκή πάλη με τα κιλά τους. Όταν λατρέυεις το φαγητό είναι δύκολο να ακολουθήσεις τους νόμους της showbiz, που θέλουν τους celebrities να είναι αδύνατοι και ατσαλάκωτοι.

Στην περίπτωση των διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ, τα επιπλέον ή λιγότερα κιλά μπορεί να φέρουν ένα Όσκαρ ή ένα Βραβείο Γκράμι. Πόνος, ιδρώτας, πείνα ή επιβεβλημένη υπερφαγία μέχρι αναγούλας είναι τα βάσανα που πέρασαν αυτοί οι stars για να φέρουν εις πέρας τον ρόλο που τους καθιέρωσε στη συνείδηση του σινεφίλ κοινού και όχι μόνο.

Κάποιοι χάλασαν την υγεία τους, έχασαν πάρα πολλά κιλά σε σημείο να μην μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι και κατανάλωσαν κουτιά βιταμινών και super foods για να επανέλθουν στην πρότερη κατάστασή τους.

Ο Μάθιου Μακόναχι στην ταινία Dallas Buyers Club έχασε τόσα πολλά κιλά, ώστε σε κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι μετά βίας ... έβλεπε, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ για το Syriana, έτρωγε με δυσκολία για μερικούς μήνες τριπλή μερίδα σε κάθε γεύμα, προκειμένου να κάνει «σωσίβιο» για το ρόλο.

Έλληνες παρουσιαστές όπως ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «φουσκώνουν» και «ξεφουσκώνουν» λίγο πριν από μια τηλεοπτική δουλειά ή λίγο μετά τις καλοκαιρινές γευστικές ατασθαλίες.

Ιδού 20 διάσημοι που έδιναν ή δίνουν το δικό τους αγώνα με τα κιλά.