Χρήστος Κάλοου: Η συγκλονιστική ιστορία της ζωής του [vds]

16.11.2016
Ο Χρήστος Κάλοου, ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, που έχει παίξει σε ταινίες, σειρές και βιντεοκασέτες του 80' και έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της eurovision, μίλησε στην εκπομπή “Έτοιμο το πρωινό” για την απόρριψη του πατέρα, τη φτώχεια και το ορφανοτροφείο.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Οι γονείς μου δεν είχαν πάρει διαζύγιο. Ο πατέρας μου ζει ακόμα, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να δω κάποιον, ο οποίος δεν μου πήρε ποτέ μια σοκολάτα. Μια πλήρης αδιαφορία. Η μητέρα μου είχε κάνει το εξής λάθος, με είχε πιέσει πάρα πολύ λέγοντας μου ότι ο πατέρας σου μας παράτησε, ότι ό,τι έχεις υποστεί οφείλεται στον πατέρα σου και ήμουν σε μια φάση στα 20, να τον δω να «τον φάω».

Εάν η μία πλευρά ή η άλλη προσπαθεί να σε πιέσει ενάντια στον άλλον, θεωρώ ότι είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει. Η μητέρα είχε έναν δυναμισμό. Αντιλήφθηκε ότι εκείνος έχει παράλληλη σχέση και ξαφνικά βουτάει ένα παιδί στα 5 και το φέρνει πίσω στην Ελλάδα. Χωρίς να έχουμε συγγενείς, χωρίς οικονομική άνεση. Αναγκάστηκα να περάσω κάποια χρόνια στο ορφανοτροφείο. Έκλεινε η πόρτα του ορφανοτροφείου και κρατάγαμε τα κάγκελα και κλαίγαμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο: