Συνατσάκη για Ουγγαρέζο: «Εγώ με τους ανθρώπους μου ακουμπιέμαι»

08.04.2015
Τη δική της απάντηση για τη φημολογούμενη σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη από τον τηλεοπτικό αέρα του "Πρωινό ΑΝΤ1"

Βλέποντας τις φωτογραφίες που δηοσιεύει το περιοδικό ΟΚ από την έξοδό της με φίλους και ανάμεσά τους και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ακούγοντας τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για το πόσο ταιριάζουν οι δύο φίλοι, η Συνατσάκη τόνισε:

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να ακουμπιέμαι με τους ανθρώπους που έχω οικειότητα. Τι να κάνω; Είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω κάτι άλλο να πω πάνω σε αυτό. Μπορεί ο Δημήτρης να μην είναι έτσι γενικά, αλλά με εμένα είναι. Έχουμε μια οικειότητα που το επιτρέπει αυτό».

Ταυτόχρονα, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του ΟΚ που αφήνει αιχμές για κάτι παραπάνω από φιλία ανάμεσα στη Μαίρη και το Δημήτρη, η Συνατσάκη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το περιοδικό, αν ξέρει κάτι παραπάνω, σίγουρα δεν το ξέρει από εμένα. Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο. Δεν θα έπρεπε να με πάρει κάποιος τηλέφωνο; Καλά μωρέ Φαίη, εγώ δεν βλέπω και τόσο έντονες τις φωτογραφίες. Εν πάση περιπτώσει, εγώ έχω συνηθίσει να είμαι έτσι με τον Δημήτρη. Διαβάζω ότι ήρθαμε και φύγαμε μαζί με το Δημήτρη που είναι βλακεία. Πήγα μόνη μου, περίμενα ένα τέταρτο να έρθει η Ράνια (Θρασκιά), είκοσι λεπτά να έρθει ο Σπύρος (Σαμοΐλης) και ο Δημήτρης ήρθε τρία τέταρτα μετά. Έφυγα μόνη μου! Μόνη μου! Εγώ ήμουν το θύμα, που πήγα να κρατήσω το τραπέζι».

Κι επειδή η Φαίη Σκορδά επέμεινε στην άποψη πως οι φωτογραφίες θυμίζουν ζευγάρι, η Μαίρη, επέμεινε:

«Έτσι είμαι με τους ανθρώπους, ακουμπιέμαι. Και με τη Σάσα (Σταμάτη) χθες χαιρετήθηκα με φιλί στο στόμα. Με ενοχλεί η παραπλάνηση του περιοδικού».