Στενό μαρκάρισμα από κόρη διάσημου ποδοσφαιριστή στο Ρονάλντο [photos]

08.04.2015
Το μήλο κάτω από τη μηλιά λένε και φαίνεται ότι επαληθεύεται στην περίπτωση της Σάρλοτ Κανίγια, κόρης του Αργεντινού επιθετικού, Κλάουδιο Κανίγια, η οποία φέρεται να έχει βάλει στο... μάτι τον Ρονάλντο!

Το μήλο κάτω από τη μηλιά λένε και φαίνεται ότι επαληθεύεται στην περίπτωση της Σάρλοτ Κανίγια, κόρης του Αργεντινού επιθετικού, Κλάουδιο Κανίγια, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα φορώντας μεταξύ άλλων τις φανέλες της Ρίβερ Πλέιτ ,της Ρόμα , της Μπενφίκα , της Μπόκα Τζούνιορς και της σκωτσέζικης Ρέιντζερς Γλασκώβης.

Μπορεί η σέξι ξανθιά να μην έγινε ποδοσφαιρίστρια, αλλά σύμφωνα με τα κουτσομπολίστικα περιοδικά επέλεξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να βαράει γκολ για λογαριασμό της.

Μετά το χωρισμό του από την Ιρίνα Σάικ, δεν ξέρουμε με βεβαιότητα τι κάνει στα ερωτικά του ο Ρονάλντο, συνεπώς, η κοπελιά είδε φως και προσπαθεί να μπει.

Σε συνέντευξή της είπε ότι το ποδόσφαιρο δεν την ενδιαφέρει καθόλου, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος της αρέσει πολύ.

Λες να έφτασε στα αυτιά του το κομπλιμέντο; Πάντως, ντροπαλή δεν τη λες αφού παλαιότερα έχει λάβει μέρος στο Bailando το 2012, κάτι σαν το Dancing with the Stars με τη διαφορά ότι όσο χορεύεις τα πετάς όλα, ενώ το προφίλ της στο Instagram είναι φουλ στις hot selfies.