Ο άγνωστος γάμος του Μάικλ Τζάκσον με νύφη 8χρονο αγόρι

06.04.2015
Ο φάκελος με τις κατηγορίες για παιδεραστία -και άλλα πολλά- εναντίον του βασιλιά της ποπ ανοίγει ξανά. Και ανοίγει άσχημα!!!

Έξι χρόνια μετά τον θάνατό του, το όνομα του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) εμπλέκεται ξανά σε ακραίο σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και ανήλικα παιδιά.

Δεν είναι η η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες για την αδυναμία που είχε ο βασιλιάς της ποπ στα ανήλικα αγόρια -εξάλλου σύμφωνα με υλικό που έχει στα αρχεία του το FBI είναι απόλυτα επιβεβαιωμένες, όμως πολλά στοιχεία δεν δίνονται στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα δύο άντρες που ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικοι προσπαθούν να διεκδικήσουν χρήματα από την περιουσία του που ανέρχεται σε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο ένας είναι παλιός "γνώριμος", ο οποίος έχει κάνει αρκετά "μπρος πίσω" στους ισχυρισμούς του. Πρόκειται για τον 32χρονο αυστραλό χορογράφο Γουέντ Ρόμπσον (Wade Robson) ο οποίος ενώ κάποια στιγμή υπερασπιζόταν τον Τζάκσον ενάντια σε παρόμοιες κατηγορίες, τώρα έχει αλλάξει "κασέτα" χαρακτηρίζοντας τον σταρ "αρπακτικό" που μάλιστα τον είχε κακοποιήσει επανειλλημένα ως παιδί.

Στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες όμως έρχονται να προστεθούν κι άλλες πιο συγκλονιστικές. Ο Τζέιμς Σέφιτσακ (James Safechuck) 36χρονών σήμερα, συνάντησε τον βασιλιά της ποπ το 1987, όταν ήταν 8 ετών, και υποστηρίζει πως τον παντρεύτηκε σε μυστική τελετή.

Ο τραγουδιστής έδωσε στον ανήλικο που είχε τον ρόλο της νύφης ένα πιστοποιητικό γάμου και μια γαμήλια ζώνη ως αναμνηστικά και επιβεβαίωση της αθάνατης αγάπης τους καθώς επίσης και μια επιταγή 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον πατέρα του.

"Ο πελάτης μου άντεξε επαναλαμβανόμενες πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης ειδεχθούς φύσης. Από την πλύση εγκεφάλου που του έκανε πίστευε ότι ήταν πράξεις αγάπης που υποκινήθηκαν από τον ίδιο τον Τζέιμς", σημείωσε ο δικηγόρος του Σέιφτσακ, τονίζοντας ότι ο Τζάκο τον έβαζε να φορά τα ίδια ρούχα με εκείνον και τον σύστηνε ως ξάδελφό του.

Ο Σέιφτσακ ισχυρίζεται πως επί 22 χρόνια ζούσε στη σιωπή και την άρνηση επειδή δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, και κατηγορεί τον Τζάκσον πως τον κακοποίησε μέσα στη Neverland ενώ η αδερφή του κοιμόταν σε άλλο κρεβάτι λίγα μέτρα μακριά.

Η ακρόαση για τον Γουέντ Ρόνσον και τον Τζέιμς Σέιφτσακ έχει προγραμματιστεί από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Μίτσελ Μπέκλοφ για την Τρίτη και μεταξύ άλλων αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον η κατάθεση της πρώην υπηρέτριας του Τζάκο, Μπλάνκα Φράνσισα (Blanca Francia), η οποία λέγεται ότι είδε τον τραγουδιστή να κάνει μπάνιο και να αγγίζει τον 9χρονο Ρόνσον και πως κοιμόταν ημίγυμνοι μαζί.