Κάτια Ζυγούλη: Μία αρχαία Ελληνίδα θεά κάτω από την Ακρόπολη [photos]

06.04.2015
Μπορεί να είχε αφιερωθεί στην οικογένειά της και στα τρία της παιδιά τα τελευταία χρόνια, όμως τώρα επιστρέφει δριμύτερη. Λίγο πριν παρουσιάσει το Madwalk ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ στη σκιά της Ακρόπολης και στο κέντρο της Αθήνας, για το περιοδικό L’officiel θυμίζοντάς μας αρχαία… θεά!

“Τα τελευταία πέντε χρόνια χαλάρωσα τους εντατικούς ρυθμούς δίνοντας προτεραιότητα στη γέννηση και το μεγάλωμα των παιδιών μου. Κάθε φορά όμως που κάνω μία καμπάνια ή μία φωτογράφηση το απολαμβάνω. Προσπαθώ να βρίσκω τον τρόπο να μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα στην οικογένεια αλλά και στις προσωπικές μου ανάγκες”, λέει χαρακτηριστικά στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό.

«Χαίρομαι πολύ που η Μόδα στην Ελλάδα κινείται και παράγει . Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί νέοι και ταλαντούχοι δημιουργοί. Έχουμε σημαντικούς επαγγελματίες που ανταγωνίζονται επάξια καταξιωμένους ξένους σχεδιαστές. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί από αυτούς κάνουν σημαντικά βήματα στο εξωτερικό», σχολίασε η Κάτια φορώντας τις δημιουργίες που επέλεξε γι΄αυτήν ο στιλίστας Al Giga.

Όσο για το προσωπικό της στυλ; «Είμαι λάτρης της δεκαετία των 70's, γιατί είχε ένα ισορροπημένο mix and match – folklore, retro, punk και glam -που δημιουργούσε ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Denim, pastel αποχρώσεις, boho chic φούστες και loose tops είναι οι αγαπημένες καθημερινές μου επιλογές. Γενικά μου αρέσει πολύ το casual chic και ότι με κάνει να νιώθω άνετα με τον εαυτό μoυ και την καθημερινότητα μου».