Αλέκα Καμηλά: «Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα»

04.04.2015
Η Αλέκα Καμηλά είναι μία από τις πλέον όμορφες κι ευγενικές γυναίκες της τηλεόρασης φέτος κι ένα από τα πράγματα που θαυμάζουμε είναι το σώμα της που θα υπέθετε κανείς ότι οφείλει σε μόνιμη δίαιτα. Και όμως η ίδια έρχεται μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό “The Body” να μας διαψεύσει και να μας ξεκαθαρίσει ότι δίαιτα δεν έχει κάνει ποτέ της παρά το γεγονός ότι σε κάθε εγκυμοσύνη της στο παρελθόν είχε πάρει περίπου 22 με 25 κιλά.

«Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα έτσι όπως το εννοείς. Πρόσεχα όμως, απέφευγα κάποια πράγματα, αλλά όχι με αυστηρό τρόπο». Μάλλον σε αυτό το τελευταίο σημείο είναι το κλειδί της όλης υπόθεσης.

Επίσης, είναι κατά των ανορεξικών μοντέλων που προβάλλονται ως πρότυπα κι επηρεάζουν τις νεαρές ηλικίες και δηλώνει ότι προτιμά τις γυναίκες με καμπύλες.

«Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα ανορεξικά μοντέλα και θεωρώ ότι επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι πιο γεμάτες από εμένα. Θεωρώ sexy μια γυναίκα που έχει αυτά τα θηλυκά στοιχεία, που έχει λίγο... λιπάκι. Αν ήμουν άντρας, θα με έλκυαν τέτοιου είδους γυναίκες και όχι οι πολύ ψηλές και αδύνατες. Μου αρέσουν οι σχηματισμένες γυναίκες, που έχουν λίγο μπουτάκι... Η Monica Belucci για παράδειγμα, είναι θεά».

Τέλος, αποκαλύπτει ότι είναι ανασφαλής: «Είμαι, δυστυχώς... Και δεν το λέω για να προκαλέσω εντυπώσεις. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά έχω πρόβλημα με τον εαυτό μου και είναι κάτι που με κατατρέχει από τα παιδικά μου χρόνια και προσπαθώ να το δουλέψω... Δεν κάνω κομπλεξισμούς».