Update αποκλειστικό: Πότε γεννάει η Ελένη Μενεγάκη!

30.03.2015
Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό που συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη και τις φήμες που βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι ότι μπήκε στο μαιευτήριο να γεννήσει.

Την περασμένη Τετάρτη (25/3) παίχτηκε ένα θρίλερ, αφού στο διαδίκτυο έφτασαν στο σημείο να... ξεγεννήσουν την παρουσιάστρια με καισαρική, ενώ απέκτησε είπαν, ένα υγιέστατο αγοράκι. Την Κυριακή (29/3) και πάλι γίνεται ένας χαμός στο διαδίκτυο, αφού το ένα μετά το άλλο σάιτ θέλει την Ελένη να έχει μπει στο Ιασώ και να φέρνει από λεπτό σε λεπτό το τέταρτο παιδάκι της.

Μάλιστα,έξω από την κλινική και πάλι γίνεται χαμός από τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους, αφού από το πρωί κυκλοφορεί στην "πιάτσα" η πληροφορία/φήμη ότι η Μενεγάκη είχε το απόγευμα μετά τις 6 προγραμματισμένο ραντεβού με το γιατρό της, Γιώργο Σταματίου.

Και το Σάββατο (28/3), πάλι επικράτησε ένας πανικός στο διαδίκτυο αφού και πάλι φήμες ήθελαν την ετοιμόγεννη παρουσιάστρια να περνάει το κατώφλι του ιδιωτικού μαιευτηρίου! Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Womenonly, όπως την περασμένη Τετάρτη, έτσι και σήμερα θέλουν την Ελένη να μη γεννάει... από λεπτό σε λεπτό! Επίσης, ούτε η ίδια ούτε ο γιατρός της ξέρουν ακόμα αν θα γεννήσει φυσιολογικά ή με καισαρική τομή, όπως γράφεται παντού!

Το σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της αυτή την εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και το επόμενο 24ωρο. Αν βέβαια, το μωρό έχει πάρει τη σωστή θέση, αφού ο τελευταίος υπέρηχος έδειξε ότι η θέση του δεν ήταν τέτοια, ώστε να προχωρήσουν σε τοκετό. Σίγουρα, όμως, λένε οι πηγές μας δεν θα γίνει μέσα στα επόμενα λεπτά, αφού δεν έχει μπει καν στο χειρουργείο! Σε δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες, ο γιατρός της κ. Σταματίου είχε αναφέρει ότι η Ελένη θα γεννήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας που έρχεται.

Υ.Γ. Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Τετάρτη (25/3) η Ελένη λίγη ώρα μετά το όργιο φημών ότι γέννησε, με ένα tweet διέψευσε την "ειδηση". Την επόμενη μέρα, δε, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος από τον "αέρα" της εκπομπής τόνισε ότι η παρουσιάστρια θα ανακοινώσει η ίδια τη χαρμόσυνη είδηση είτε με tweet, είτε με mail είτε με τους ίδιους τους συνεργάτες της.