Σε κλινική αποκατάστασης η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

22.03.2015
Ακόμη παλεύει για τη ζωή της, λέγεται, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

Επτά εβδομάδες από τη στιγμή που βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της, η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) δεν έχει συνέλθει ακόμη.

Λόγω της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασής της, οι γιατροί την είχαν τοποθετήσει σε κατάσταση τεχνητού κώματος ενώ οι πληροφορίες τη θέλουν να αναπνέει μέσω τραχειοτομής.

Επικαλούμενο οικογενειακές πηγές, το ειδησεογραφικό δίκτυο NBC, μεταδίδει ότι χωρίς να υπάρχει βελτίωση στην υγεία της, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική αποκατάσης.

Ούτε το πότε έγινε η μεταφορά αναφέρεται, ούτε το πού, προφανώς για λόγους ασφαλείας, καθώς τα μέλη της οικογένειας της 21χρονης νεαρής έχουν ανοιχτά ανοιχτά τις υποψίες τους ότι το "ατύχημα" δεν ήταν καθόλου ατύχημα, ενοχοποιώντας μάλιστα ξεκάθαρα τον σύντροφο της Κρίσι -όπως τη φώναζαν- Νικ Γκόρντον (Nick Gordon).

Για την ιστορία, στη φωτογραφία η Μπόμπι Κριστίνα ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στο τατουάζ που απεικονίζει την αδικοχαμένη μαμά της, και έχει "χτυπήσει" προς τιμή της ο καλός της στο χέρι του.