Η Λιζ Χάρλεϊ βαθμολογεί τον Χιου Γκραντ στο σεξ [vds]

12.03.2015
Η διάσημη καλλονή δεν μασάει τα λόγια της. Ούτε όταν πρόκειται για πολύ προσωπικά ζητήματα...

Η Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurley) και ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant) υπήρξαν ζευγάρι για 13 ολόκληρα χρόνια πριν χωρίσουν τελικά το 2000 ενώ μέχρι και σήμερα παραμένουν φίλοι κολλητοί. Ο Χιου μάλιστα έχει βαφτίσει και τον γιο της Λιζ, Ντάμιαν (Damian).

Γάμοι, χωρισμοί, σχέσεις, παιδιά και πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες έχουν μεσολαβήσει μέχρι σήμερα και εκείνοι παραμένουν αγαπημένοι, χωρίς να διστάζουν να μιλήσουν ακόμη και για πολύ προσωπικά τους ζητήματα.

Χθες ήταν η σειρά της 49χρονης σταρ να "ξεμπροστιάσει", με τον τρόπο της, τον πρώην σύντροφό της.

Η Λιζ πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Άντι Κοέν (Andy Cohen) "Watch what happens Live", και στο πλαίσιο του "παιχνιδιού" "Plead The Fifth", όπου δίνεται στον καλεσμένο η δυνατότητα να μην απαντήσει σε κάποια ερώτηση που θεωρούν ότι "πάει πολύ", εκείνη δεν μάσησε.

"Ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο χωρίσατε;", ήταν η πρώτη ερώτηση που της έθεσε ο Κοέν, θυμίζοντάς της ότι πριν από έναν μήνα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του και ο ίδιος ο Γκραντ.

"Λοιπόν, παραμένει ο καλύτερός μου φίλος μέχρι και σήμερα, αλλά θα έλεγα ότι τότε ήταν πολύ ενοχλητικός... Τον αγαπώ πολύ, αλλά είναι πολύ ενοχλητικός", εξήγησε η Λιζ, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι φίλοι της τον αποκαλούσαν "Grumplestilskin". Και επειδή, όπως καταλαβαίνετε, η όποια προσπάθεια για να μεταφράσουμε τη λέξη δεν θα είχε αποτέλεσμα, επιχειρώντας μια απόδοση θα λέγαμε ότι υπογραμμίζονται τα "κατσούφικα μούτρα" που είχε πολύ συχνά ο 54χρονος, σήμερα, ηθοποιός.

Η κουβέντα, όμως έγινε πιο ζουμερή στη συνέχεια, όταν Κοέν της ζήτησε να βαθμολογήσει τις επιδόσεις του Χιου στο κρεβάτι σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10.

"Ατόφιο 10άρι", φώναξε με πάθος η Λιζ τονίζοντας πως "έμεινε μαζί του 13 χρόνια". Πώς θα γινόταν αλλιώς δηλαδή;;;

Δείτε όλο το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο τελειώνει με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο. Ο Κοέν έδωσε ζήτησε από τη Χάρλεϊ να επιλέξει ποιον από τους τρεις βρετανούς πρίγκιπες, Κάρολο, Γουίλιαμ και Χάρι, θα παντρευόταν, ποιον θα κρεβάτωνε και ποιον θα σκότωνε...

Ε, λοιπόν, η Λιζ θα παντρευόταν τον Κάρολο, θα "τσιλιμπούρδιζε" με τον Χάρι και θα σκότωνε (αν υποχρεωτικά έπρεπε να το κάνει) το Γουίλιαμ...

Όσο για τον κύριο που κάθεται δίπλα της στην εκπομπή; Είναι ο Τόνι Ντάνζα (Tony Danza) τηλεοπτικός πατέρας της Αλίσα Μιλάνο στο "Who's the Boss".