Μαντόνα: Στον γάμο μου ένιωθα σαν φυλακισμένη

11.03.2015
Αποκαλύψεις για τον έγγαμο βίο της κάνει η βασίλισσα της ποπ που, σίγουρα, δεν θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τον Γκάι Ρίτσι.

Είναι η μέρα του "καρφώματος των πρώην" φαίνεται. Μετά τη Ρόμπιν Ράιτ (Robin Wright) που ξεμπρόστιασε με τον τρόπο της τον Σον Πεν (Sean Penn) έρχεται η Μαντόνα (Madonna), η οποία, παρεμπιπτόντως υπήρξε επίσης παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό, να "δώσει στεγνά" τον άλλο πρώην της, Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie).

Μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun", η 56χρονη σταρ παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια του 7,5 χρόνων γάμου της με τον 46χρονο σκηνοθέτη, "βρέθηκε επανειλημμένα σε τεράστια εσωτερική σύγκρουση καθώς πολλές φορές ένιωθε ότι ο πρώην σύζυγός της δεν ένιωθε άνετα με τους τρόπους που επέλεγε να εκφραστεί ως καλλιτέχνης".

"Υπήρχαν φορές που ένιωθα σαν έγκλειστη και δεν μου επιτρεπόταν να είμαι ο εαυτός μου", τονίζει η Μαντόνα αναγνωρίζοντας μεν ότι σε έναν γάμο χρειάζονται συμβιβασμοί, αναζητώντας ακόμη έναν άντρα που αποδέχεται πλήρως αυτό που κάνει.

Η συζήτηση στράφηκε και στην αδυναμία που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια στους νεότερους συντρόφους, αδυναμία για την οποία έχει σχολιαστεί -για να το πούμε ευγενικά- αρκετά.

"Είναι ΟΚ για τον Μικ Τζάγκερ να βγαίνει με μια 25χρονη αλλά αν εγώ βγω με έναν 25χρονο είμαι γελοία; Είναι τόσο άδικο... Δεν το αντιλαμβάνομαι", υπογραμμίζει με πάθος η Μαντόνα, ενώ στην πράξη δεν φαίνεται να τη σταματά και ιδιαίτερα!

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι οι πρώην σύζυγοι έχουν μαζί τρία παιδιά, τον 14χρονο Ρόκο (Rocco), βιολογικός τους γιος, καθώς και τον 9χρονο Ντέιβιντ και την 5χρονη Μέρσι που έχουν υιοθετήσει μαζί πριν χωρίσουν.

Η Μαντόνα έχει ακόμη μια κόρη, τη 18χρονη Λούρδη, από τη σχέση της με τον χορευτή Καρλος Λεόν, ενώ ο Ρίτσι έχει ακόμη τρία παιδιά με τη νυν αγαπημένη του, Τζάκι Ανσλεϊ (Jacqui Ainsley).