Χωρισμός-«μπόμπα» για Ασλανίδου: Τίτλοι τέλους με το φοιτητή

11.03.2015
Μπορεί στα επαγγελματικά της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και να επέστρεψε δριμύτερη στο δεύτερο κύκλο του Voice, όμως η πορεία στα προσωπικά της είναι αντιστρόφως ανάλογη.

Ο λόγος για τη Μελίνα Ασλανίδου, η οποία χώρισε με το νεαρό σύντροφό της, μετά από 11 μήνες σχέσης. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, η τραγουδίστρια και ο Μιχάλης Καμπουράκης, ο οποίος είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, δεν είναι μαζί τους τελευταίους δύο μήνες. Και η απόφαση να χωρίσουν πάρθηκε από κοινού, σε φιλικό και άκρως πολιτισμένο κλίμα.

«Ο χωρισμός τους έγινε σε φιλικό κλίμα. Αισθάνθηκαν ότι η σχέση τους έκανε τον κύκλο της, οπότε προτίμησαν να ακολουθήσει ο καθένας το δικό του δρόμο» αποκαλύπτει πηγή, στο περιοδικό.

Εξάλλου, η Μελίνα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε επιβεβαιώσει εμμέσως το χωρισμό της, από τον 26χρονο αγαπημένο της. «Είμαι γυναίκα, και η φύση με προορίζει να γίνω μητέρα. Πιστεύω ότι πάντα μια γυναίκα ερωτεύεται πρώτα και μετά σκέφτεται τα υπόλοιπα. Φαντάζομαι ότι όταν ερωτευτώ, θα μου εμφανιστεί πιο έντονα το συναίσθημα αυτό» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, στο περιοδικό secret.