Το ξέσπασμα της Καμπούρη για το πρωινό του Mega

04.03.2015
Η καινούρια εκπομπή της Δέσποινας Καμπούρη «Γυναίκες» έκανε πρεμιέρα χθες αλλά πριν συμφωνήσει με το κανάλι Έψιλον, είχε προηγηθεί μία αναποδιά με το Mega. Θα παρουσίαζε το «Mega με Μία» αλλά τα σχέδια χάλασαν τελευταία στιγμή και το ανέλαβαν τελικά ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά οπότε άρχισε να ψάχνει άλλη τηλεοπτική στέγη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της γνωστής παρουσιάστριας της ζήτησαν ανάμεσα σε άλλα να σχολιάσει το γεγονός και το αν την στεναχώρησε αυτή η ανατροπή και τι θα έκανε σε περίπτωση που την καλούσαν στο πρωινό κι όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έκρυψε την απογοήτευση της.

«Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή που θα με έκαναν να κλάψω. Το θεωρώ κουτό να κάθομαι και να κλαίω επειδή μια επαγγελματική πρόταση δεν προχώρησε. Είμαι γυναίκα που εργάζεται από τα 19 της χρόνια, οπότε δεν ήταν η πρώτη επαγγελματική απογοήτευση που ένιωσα. Είμαι μαθημένη. Σίγουρα απογοητεύτηκα, γιατί ένιωσα ότι δεν μου φέρθηκαν όπως μου άξιζε, αλλά αυτό που με ενόχλησε τελικά ήταν ότι δεν υπήρξε ειλικρίνεια στις σχέσεις, γιατί έχω μάθει να λέω και να κάνω πάντα αυτό που αισθάνομαι.»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως η στεναχώρια της κράτησε λίγο όσο διάβαζε τη συγκεκριμένη είδηση στο διαδίκτυο γιατί όπως επισήμανε η ζωή της δεν είναι μόνο η τηλεόραση και όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού της, δεν αφήνει καμία επαγγελματική απογοήτευση ή στεναχώρια να μπει μέσα.

«Αν μου μιλούσαν, από ευγένεια δεν θα μπορούσα να τους αγνοήσω. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Προς Θεού, δεν μου έχουν κάνει κάτι ο Μάρκος και η Έλενα. Απλώς δεν προχώρησε η συνεργασία μου με το Mega. Δεν είναι δηλαδή ότι γνωριζόμασταν από παλιά, έγινε κάτι και παρεξηγηθήκαμε.» δήλωσε για το ενδεχόμενο τυχαίας συνάντησης με τον Σεφερλή και τη σύζυγο του ενώ πρόσθεσε πως δε θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή.