Μουσουλμάνα καλλονή απογειώνει το ιταλικό Vanity Fair [photos]

02.03.2015
Το επόμενο σουπερμόντελ είναι 24 ετών έρχεται από το εξωτικό Μαρόκο και ποζάρει με το τατουάζ σκορπιό της σε πρώτο πλάνο...

Το επόμενο σουπερμόντελ είναι 24 ετών έρχεται από το εξωτικό Μαρόκο και ποζάρει με το τατουάζ σκορπιό της σε πρώτο πλάνο... Το πιθανότερο είναι να μην ξέρεις το όνομά της, όμως μετά τη φωτογράφησή της για την ιταλική έκδοση του Vanity Fair Φεβρουαρίου, η Μαροκινή Χιντ Σάχλι (Hind Sahli) αναμένεται να ανεβάσει το κασέ της στα σύννεφα. Η πανέμορφη εξωτική Χιντ ποζάρει με ρούχα από τους οίκους Versace, Blumarine, Emporio Armani, Hilfiger Collection, Moschino κ.άλ.

Σήμα κατατεθέν το baby face της, αλλά και το τατουάζ σκορπιός χαμηλά στην κοιλιά της. Στην πρώτη της συνέντεξη στην αραβική έκδοση του Style.com, η Χιντ εξομολογήθηκε ότι από μικρή ήθελε να γίνει μοντέλο και έβλεπε fashion shows στην τηλεόραση.

Στα 18 της ήρθε στη Νέα Υόρκη να δουλέψει για το όνειρό της - πρώτα το μόντελινγκ και μετά να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Η γυναίκα σύμβολο ομορφιάς που την συγκινεί είναι η Audrey Hepburn.

Δες 13 φωτογραφικά ενσταντανέ της καλλονής από το Μαρόκο!