Κορινθίου: Μιλά ανοιχτά για τα προβλήματα στο γάμο της!

25.02.2015
Κάθε λίγο και λιγάκι, δημοσιεύματα ήθελαν το γάμο της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη πότε να περνά κρίση και πότε να είναι στα... πρόθυρα του χωρισμού. Και το ζευγάρι φρόντιζε πάντα να διαψεύδει, ενίοτε και σε οργισμένους τόνους, όσα γράφονταν και ακούγονταν για το γάμο τους.

Ωστόσο η ηθοποιός για πρώτη φορά, μετά από καιρό παραδέχεται ότι υπήρξαν διαστήματα που ο γάμος της με τον Αϊβάζη πέρασε κρίση!

«Έχουμε πει μέσα στη σχέση “δεν αντέχω άλλο, φεύγω”. Υπάρχουν στιγμές που πάνω στον καβγά ή στην ένταση της στιγμής, είπε ο ένας στον άλλον: “Τελείωσε… δεν θέλω άλλο. Ας ακολουθήσει ο καθένας το δρόμο του”. Αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που έχουν πει όλα τα ζευγάρια» δηλώνει αρχικά.

Και παραδέχεται ότι ισχύουν τα περίφημα… «εφτά χρόνια φαγούρας»!

«Νομίζω ότι ισχύει. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στον γάμο. Δεν είναι λίγο πράγμα να είσαι με τον άλλον επτά χρόνια, πόσω μάλλον όταν έχεις ζήσει μια έντονη επταετία που βούτηξες στα βαθιά. Υπάρχουν περίοδοι που είναι καλές και άλλες που δεν είναι. Ο χειρότερος εχθρός για κάθε σχέση και για κάθε γάμο είναι η καθημερινότητα. Όταν είσαι εγκλωβισμένος στα προβλήματα σου, και δεν έχεις χρόνο όχι απλά να το συζητήσεις με τον άνθρωπο σου, αλλά ούτε καν να τον δεις, εξυπακούεται ότι η σχέση θα έχει σκαμπανεβάσματα», λέει.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι ΠΟΤΕ δεν έφτασαν στο σημείο να μείνουν χωριστά

« Όταν κάποιος ανοίγει την πόρτα και λέει “φεύγω” δεν υπάρχει περιθώριο να γυρίσει πίσω. Με τον Γιάννη είμαστε παντρεμένοι, και έχουμε ένα παιδί. Δεν είμαστε απλά ένα ζευγάρι που θα πεισμώσει, θα κάνει μια τέτοια κίνηση, και μετά θα το πάρει πίσω. Φαντάζεσαι να είχε φύγει για ένα διάστημα ο Γιάννης από το σπίτι; Τι θα έλεγα στην Ισμήνη; “Ξέρεις ο μπαμπάς έχει πάει διακοπές;” Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» τονίζει.

Όσο για τις φήμες χωρισμού λέει: «Έρχονται και παρέρχονται. Αν είναι να χωρίσω με τον Γιάννη, πιστέψτε με, θα μαθευτεί. Τον λατρεύω τον Γιάννη. Τον πονάω, τον θαυμάζω, τον εκτιμώ. Μην ξεχνάς ότι είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Τον ξέρω και με ξέρει απόλυτα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που τον αγαπώ. Ήμασταν μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Πηγή: ΟΚ