8 καυτές celebrities που έσπασαν το ρεκόρ... της πρώτης φοράς! [photos]

25.02.2015
Όσο και αν ακούγεται περίεργο εν έτει 2015, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που περιμένουν ακόμη την πρώτη νύχτα του γάμου τους προκειμένου να κάνουν για πρώτη φορά σεξ!

Όσο και αν ακούγεται περίεργο εν έτει 2015, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που περιμένουν ακόμη την πρώτη νύχτα του γάμου τους προκειμένου να κάνουν για πρώτη φορά σεξ! Εμείς σας παρουσιάζουμε τις 8 πιο διάσημες!


Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson): Δήλωσε πως ότι θα μείνει παρθένα μέχρι το γάμο της με τον Νικ Λανσεϊ (Nick Lancey). Τελικά, δεν περίμενε και πολύ, καθώς τον παντρεύτηκε στην τρυφερή ηλικία των 20 ετών.

Αντριάνα Λίμα (Adrianna Lima): Πολλοί ήταν εκείνοι που όταν έκανε την περιβόητη δήλωση «Το σέξ έρχεται μετά το γάμο» γέλασαν πονηρά. Λίγοι όμως πίστεψαν πως η βραζιλιάνα καλλονή έκανε για πρώτη φορά σεξ το 2009 με τον μπασκετμπολίστα άνδρα της Μάρκο Ζάριτς.

Τίνα Φέι (Tina Fey): Η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος στα 24 της χρόνια γνώρισε τον Τζεφ Ρίτσμοντ,, τον άνδρα της ζωής της, αλλά και τον… έρωτα!

Μέγκαν Γκουντ (Megan Good): Η αμερικανίδα ηθοποιός και τηλεπερσόνα έσπασε κάθε ρεκόρ, αφού κράτησε την παρθενιά της μέχρι τα 30 της!

Ταμέρα Μόουρι (Tamera Mowry): Η εκ Γερμανίας προερχόμενη, αλλά Αμερικανή, ηθοποιός και μοντέλο, έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 29 της χρόνια. Κάλλιο αργά παρά ποτέ;

Κάρι Αντεργουντ (Carrie Underwood): Η γνωστή τραγουδίστρια και… νικήτρια του American Idol, ευτυχώς κατάφερε να παντρευτεί στα 27 της, γιατί μετά στάνταρ θα πατούσε τα 30!

Λέιλι Σομπιέσκι (Leelee Sobieski): Λίγοι θα πίστευαν πως αυτή η πανέμορφη βραβευμένη Αμερικανίδα ηθοποιός θα κρατούσε την παρθενιά της μέχρι τα 26 της χρόνια, όταν δηλαδή παντρεύτηκε!

Τζούλιαν Χιου (Julianne Hough): Τώρα ποιος είναι αυτός που θα πιστέψει πως η 26χρονη και πολύ καυτή αμερικανίδα έχει βγει με πολλούς, αλλά πως είναι ακόμη… παρθένα;