Φόνσου: Οι αποκαλύψεις για Μπάρκουλη & πώς έγινε αλκοολικός

24.02.2015
Η Άννα Φόνσου είναι από τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Ανδρέα Μπάρκουλη, ενώ τον έχει βοηθήσει στις πιο δύσκολες στιγμές του.

Εξάλλου, τους δύο εκτός από μία βαθιά φιλία χρόνων, τους συνδέει και μία κουμπαριά, αφού η Φόνσου έχει βαφτίσει το μικρό του γιο, Νίκο. Η ηθοποιός μιλά στο περιοδικό People για τον Μπάρκουλη και αποκαλύπτει για εκείνον άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του, αλλά και πώς έφτασε να γίνει αλκοολικός.

«Έχω βαφτίσει και το παιδί που απέκτησε με τη Μαρία. Διασκέδαζε πολύ, ήταν ένας ζωντανός άνθρωπος. Το ένα ποτό, όμως, έφερνε το άλλο κι έγινε αλκοολικός. Αλλά η πολιτεία μπορεί να φροντίσει τους αλκοολικούς ηθοποιούς. Δεν είναι περισσότεροι από πέντε…» δηλώνει αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχει βγάλει χρήματα, αλλά υπήρξε πολύ σπάταλος. Δεν υπολόγιζε τα λεφτά, όλοι δανείζονταν από αυτόν και στις σχέσεις του έπαιρνε ακριβά δώρα. Ξέρεις, οι παλιοί ηθοποιοί δεν παίρναμε πολλά χρήματα. Ο Αντρέας ήταν από τις εξαιρέσεις. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, επειδή οι περισσότεροι ήμασταν φτωχόπαιδα, βοηθούσαμε και τις οικογένειές μας για να βγουν από τη μεγάλη φτώχεια. Και, από την άλλη, νομίζαμε ότι θα ήμασταν για πάντα 20 χρόνων και δεν θα γινόμασταν ποτέ… 200! Τα χρόνια, όμως, περνάνε… Λίγοι κάναμε το κουμάντο μας».

Η Φόνσου έχει αφιερώσει τη ζωή της στο σπίτι του Ηθοποιού, όπου πολλοί συνάδελφοί της έχουν βρει καταφύγιο λόγω απορίας, και όπως η ίδια επισημαίνει, αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε. «Για να ηρεμούν οι άνθρωποι από τα έξοδα και να σκεφτούν τι θα κάνουν. Φέτος συμπλήρωσα 27 χρόνια που ασχολούμαι με το Σπίτι. Και είμαι πολύ περήφανη για όσα γίνονται εκεί, τα σεμινάρια που κάνει η Μέλπω (Ζαρόκωστα), ο Βόγλης, τις παραστάσεις που δίνουμε… Από την ερχόμενη σεζόν, μάλιστα, σχεδιάζουμε να δίνουμε παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Και θα έχουμε έναν κουμπαρά, θα ρίχνει ο κόσμος λεφτά κι εμείς θα τα μοιραζόμαστε στα ίσα όλοι» αποκάλυψε