Η εξομολόγηση Λιβιεράτου για τον "άγγελο" που τον παράτησε!

17.02.2015
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τον τρόπο που ξέφυγε από όλα αυτά, τους ανθρώπους που ήταν κοντά του αλλά και τον έρωτα.

Για τους ανθρώπους που ήταν κοντά του και τον στήριξαν στις δύσκολες στιγμές, ο τραγουδιστής δηλώνει στο Down Town Κύπρου: «Πιστεύω ότι μέσα στα σώματα των ανθρώπων μπαίνουν κάποιοι άγγελοι. Αυτοί οι άγγελοι έρχονται για να εκπληρώσουν μία αποστολή. Όταν την εκπληρώσουν φεύγουν, κι αυτοί οι άνθρωποι αποχωρούν μόνοι τους από τη ζωή μας. Αν μείνουν στη ζωή μας για πάντα, σημαίνει ότι η αποστολή τους δεν έχει ημερομηνία λήξης και είναι αυτό που λέμε φύλακες άγγελοι! Μπορεί να πεις “αυτός ο άνθρωπος ήταν τόσο κοντά μου και τώρα ξαφνικά εξαφανίστηκε; Μα γιατί;. Δεν υπάρχει γιατί;”. Ήταν ένας άγγελος που εκπλήρωσε την αποστολή του».

Και πρόσθεσε: «Πρόσφατα, έστειλα αυτό το μήνυμα σε μία γυναίκα η οποία είχε εξαφανιστεί από τη ζωή μου για δύο ολόκληρους μήνες και της έγραψα: “Σε ευχαριστώ για όλες τις καλές στιγμές που μου χάρισες και που ήσουν αυτή που ήσουν. Ξέρω εσύ δεν θα με καταλάβεις, μη με παρεξηγήσεις, αλλά θα με καταλάβει το αγγελάκι. Σε αυτό απευθύνομαι!”. Και της το έστειλα! Το είδε, αλλά δεν απάντησε ποτέ… Μέχρι που πριν από 15 μέρες, ένα βράδυ ξαφνικά, με πήρε και κλαίγοντας μου είπε ότι μ’ αγαπάει πολύ αλλά πρέπει να καταλάβω ότι δεν μπορεί να ‘ναι πια μαζί μου… Και εξαφανίστηκε πάλι…».