Αποκάλυψη: Με ποιον έκανε one night stand η Μαρία Σολωμού; [vds]

17.02.2015
Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Μαρία Σολωμού ως καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Αργά». Εκεί δεν δίστασε να πει πως παθαίνει κρίσεις πανικού και πως έχει ζητήσει ακόμη και τη βοήθεια ειδικού προκειμένου να τις αντιμετωπίσει.

«Την πρώτη φορά που σάλταρα και είπα: θα πάω να κοιταχτώ λίγο γιατί δεν είμαι καλά, ήταν στα παρασκήνια μιας παράστασης. Περιμέναμε μια σκηνή να τελειώσει για να βγούμε να υποκλιθούμε, νομίζω ήταν Τετάρτη και είχαμε διπλή παράσταση. Μόλις είχα βγει από τη σχολή, η πρώτη μου παράσταση. Και λέω «αυτό που κάνω είναι κοντά στην τρέλα! Δεν αντέχω», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Το ξανάπαθα πρόπερσι σε μια παράσταση, έπαθα κρίση πανικού. Επειδή έπρεπε να πάω στην παράσταση, πήγα στην βελονίστρια μου και μου βάρεσε τρεις βελόνες από εδώ και τρεις από εκεί και πήγαινα με τις πινέζες και έπαιζα».

Αναφορικά με το αν έχει κάνει one night stand σημείωσε πως: «Όταν ήμουν μικρή δεν είχα κάνει ποτέ one night stand γιατί φοβόμουν μην είναι ο άλλος βλάκας» και αποκάλυψε πως «μια φορά πήγα να κάνω, με τον Μάριο και μας προέκυψε σχέση!»