Δείτε την κουκλάρα 16χρονη κόρη του Σταλόνε! [photos]

12.02.2015
Η Σιστίν πριν ακόμη ενηλικιωθεί κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκκαι μάλλον πράττει το σωστό, αφού και το σώμα της έχει αναλογίες μοντέλου και το πρόσωπό της είναι εξαιρετικά γλυκό και όμορφο.

Εντυπωσιάζει η 16χρονη κόρη του Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone), Σιστίν (Sistine) με τη φωτογράφησή της στην αμερικανική έκδοση του “Teen Vogue”* .

Η Σιστίν πριν ακόμη ενηλικιωθεί κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ (έχει ήδη άλλες δύο φωτογραφήσεις στο ενεργητικό της) και μάλλον πράττει το σωστό, αφού και το σώμα της έχει αναλογίες μοντέλου και το πρόσωπό της είναι εξαιρετικά γλυκό και όμορφο.

Ο πατέρας της είναι πάντα στο πλάι της και την στηρίζει σε ότι και αν κάνει, ακόμη και αν, όπως η ίδια εξομολογείται, είναι λίγο αυστηρός. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Σιστίν είναι πως δεν της επιτρέπει να βγαίνει ραντεβού με αγόρια!

Σημειώστε πως η Σιστίν έχει άλλες δύο αδελφές την δεκαοχτάχρονη Σοφία (Sophia ) και την δωδεκάχρονη Σκάρλετ (Scarlet), διατηρεί λογαριασμό στο facebook τον οποίο ενημερώνει ανελλιπώς. Αγαπημένη ταινία του πατέρα της; Ο Ρόκι!

*Η φωτογράφηση έλαβε χώρα στο σπίτι της οικογένειας Σταλόνε