Κιμ Καρντάσιαν: Η αγαπήμενη μου στάση στο σεξ είναι...

09.02.2015
Η σέξι ριάλιτι σταρ αποκαλύπτει πιπεράτα προσωπικά δεδομένα.

Η ζωή της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) είναι... κοινό μυστικό καθώς φροντίζει η ίδια να τη μοιράζεται σε κάθε της λεπτομέρεια με τους θαυμαστές της -και με όλους τους υπόλοιπους, δηλαδή.

Από αυτό βγάζει τα προς το ζην, δηλαδή και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της ισχυρότατο brand name σε περισσότερους από έναν τομείς, τότε σίγουρα το κάνει καλά.

Δεν διστάζει να φωτογραφηθεί προκλητικά, μέχρι και ολόγυμνη. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό το κάνει τόσο συχνά που είδηση θα αποτελούσε μια φωτογράφηση με ΟΛΑ τα ρούχα της.

Το τελευταίο "χτύπημα" έρχεται μέσω του περιοδικού "Love" όπου και πάλι τα πέταξε όλα μοστράροντας -φυσικά- και το βαρύ οπίσθιο πυροβολικό της, αλλά και ένα ακόμη "full frontal" με την υπογραφή του Στιβεν Κλάιν. Ιδού και για του λόγου το αληθές.

Εκτός όμως από τις πόζες, η Κιμ παραχώρησε και συνέντευξη στο περιοδικό, την οποία υπογράφει η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevigne) εκτελώντας χρέη δημοσιογράφου, σύμφωνα με την DailyMail.

Ανάμεσα στα διάφορα που λένε οι δυο γυναίκες, λοιπόν, ξεχωρίζουμε την ευχή της Κιμ να μπορούσε να αλλάξει για λίγο κορμιά με τη μικρή ετεροθαλή της, Κένταλ Τζένερ (Kendal Jenner) "για να δει πώς είναι τα πράγματα από πιο ψηλά και πιο... ελαφρά", ενώ η "καυτή πατάτα" ήρθε με την ερώτηση: "Ποια είναι η αγαπημένη σου στάση στο σεξ;"

"Μου αρέσει από πίσω", ("I like it from the back") απάντησε χωρίς δισταγμό η Κιμ και αυθόρμητα έρχεται στο μυαλό η εικόνα της από τη σεξοταινία που την έκανε διάσημη πριν από αρκετά χρόνια και βλέπετε στην αρχή του άρθρου. Παρτενέρ της, εκεί ο τότε σύντροφός της, Ρέι Τζέι (Ray J), ο οποίος και την είχε διαρεύσει στο ίντερνετ.

Όσο για τον νυν αγαπημένο της, σύζυγο, τιμή της και καμάρι της; Ο Κάνιε Γουεστ (Κanye West) "γουστάρει με τρέλα" το γυμνό, όπως και εκείνη και όχι μόνο την στηρίζει με το παραπάνω στις στυλιστικές της αποφάσεις αλλά την προτρέπει και προς συγκεκριμένη κατεύθυνση: "Ντύσου πιο σέξι" της ζητά συνέχεια. Αυτό θα πει συμφωνία απόψεων...