Μπόμπι Κριστίνα & Νικ: Μια σχέση ζήλιας & βίας

09.02.2015
Την ώρα που η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τα προσωπικά της σοκάρουν.

Δέκα μέρες πέρασαν από τότε που η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της και ενώ οι γιατροί έχουν δηλώσει ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι πια, οι αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπικές της ζωής συνεχίζουν να έρχονται, συγκλονιστικές.

Ενώ ακόμη οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) είχε το μοιραίο ατύχημα, έρχονται στοιχεία στο φως που υποστηρίζουν τη θεωρία που απορρίπτει το ατύχημα και για εγκληματική ενέργεια.

Στο σώμα της άτυχης 21χρονης βρέθηκαν πληγές και χτυπήματα που δεν εξηγούνται παρά μόνο ως αποτελέσματα σωματικής πάλης.

Οι υποψίες της αστυνομίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στρέφονται στον σύντροφο της Μπόμπι Κριστίνα, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon), κάνοντας την υπόθεση ακόμη πια τραγική, καθώς αφορούν στον άνθρωπο στα χέρια του οποίου η νεαρή είχε κυριολεκτικά εναποθέσει όλη της τη ζωή.

Πληροφορίες του TMZ, λοιπόν, μιλούν για μια σχέση πάθους αλλά και βίας που προκαλούσε η ζήλια του Γκόρντον, ο οποίος να θυμίσουμε ότι ήταν υιοθετημένος γιος της Γουίτνεϊ (μάλλον προστατευόμενος καθώς τυπικά πράξη υιοθεσίας δεν υπήρξε) και σύζυγος της κόρης της -αν και ούτε αυτό ισχύει. Οι οικογένειες Χιούστον και Μπράουν δήλωσαν επίσημα ότι γάμος νόμιμος δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσα στους δυο νέους.

Η ζήλια, όμως του Νικ, δεν ήταν αυτή που νομίζεις. Πηγές του TMZ μεταφέρουν ότι εκείνος ζήλευε ανέκαθεν την Μπόμπι Κριστίνα, όχι όμως ως γυναίκα. Ζήλευε, λένε, τη δόξα που είχε ως κόρη της Γουίτνεϊ τη στιγμή που εκείνος... τίποτα.

Ενα πρόφατο παράδειγμα ήταν όταν προσπαθούσαν να δημιούργήσουν το δικό τους ριάλιτι σόου και ο Νικ δέχτηκε πρόταση για μικρότερη συμμετοχή από την Μπόμπι Κριστίνα. Ε, τελικά η πρόταση απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Όσο για τα τραύματα που λέγεται ότι ερευνούν αυτή τη στιγμή οι αρχές; Αυτά δεν φαίνεται να ξαφνιάζουν τους φίλους τους ζεύγους, οι οποίοι γνώριζαν ότι η σχέση τους ήταν έντονη και πολλές φορές γινόταν βίαιη.

Επίσημα, ο πατέρας της Μπόμπι Κριστίνα είναι απαρηγόρητος δηλώνοντας ότι έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες του στον Θεό, όμως, δεν μπορεί κανείς να μην υποπτευθεί ότι σκόπιμα καθυστερείται η όποια απόφαση για τη συνέχιση ή όχι της μηχανικής υποστήριξης. Μήπως περιμένουν να τραβήξουν την πρίζα στις 11 Φεβρουαρίου; Ανήμερα της τρίτης επετείου από τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον, δηλαδή; Η σκέψη και μόνο είναι τραγική.