Λουιζίδου: Έφτασα πολύ κοντά στο θάνατο

06.02.2015
Η Ρένια Λουιζίδου που αυτή την περίοδο παίζει καισ το θέατρο στη “Ντόλυ την προξενητρα” αλλά και στην τηλεόραση στο “Σοι σου” , ήταν καλεσσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη κι όπως όλοι όσοι έχουν βρεθεί σ' αυτή τη θέση, μίλησε για ένα περιστατικό της ζωή της που δεν ήταν γνωστό μέχρι τώρα.

Πρόκειται για μία άσχημη περιπέτεια με την υγεία της όταν έκανε καλοκαιρινά γυρίσματα που παραλίγο να της στοιχήσει τη ζωή αλλά ευτυχώς τη γλίτωσε από θαύμα και παρ όλο που έχει περάσει καιρός, δυσκολεύεται να το διγηθεί.

"Έχω πάθει κάτι πολύ σοβαρό με τα έντερα μου. Κατέληξε σε περιτονίτιδα της πυέλου. Από υπερκόπωση κα αφυδάτωση σε καλοκαιρινά γυρίσματα χωρίς νερό, πήγα σε μια τουαλέτα που ήταν κλειστή πολύ καιρό και κόλλησα ένα μικρόβιο που με έστειλε δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο. Τις δυο πρώτες μέρες ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου. Φώναξαν τον άντρα μου τον είχαν πάει στον ψυχολόγο του νοσοκομείου να τον προετοιμάσουν. Πήγαν να με χειρουργήσουν , ήταν διάσπαρτο παντού δε γινότανε, ήταν φρίκη ήταν θρίλερ" ανέφερε πολύ φορτισμένη.