Έτοιμος να ρίξει σφαλιάρες ο Ρόκκος

22.01.2015
Διευκρινίσεις για την περιβόητη δήλωσή του σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις έκανε ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Ηello.

«Εννοείται ότι ήταν χιούμορ. Δε χρειάζεται κανείς να σου πει ότι ο Ρόκκος είναι straight ή όχι. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλάβεις ότι κάνει χιούμορ. Αν όμως, απομονώσεις την φράση “ο Ρόκκος δήλωσε ότι πήγε με άντρα και του άρεσε” είσαι γελοίος. Στην περίπτωση που μου άρεσε να πάω με άντρα να είσαι σίγουρος ότι θα το δοκίμαζα, γιατί είμαι τέτοιος τύπος. Δε μου κάνει, δεν το έχω δοκιμάσει. Όλοι αυτοί που έβγαλαν όλη αυτή την βρώμα ξέρουν ακριβώς τι είπα. Είναι άτομα που θέλω να τους ρίξω σφαλιάρες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Παράλληλα, εξήγησε πως συχνά δεν ευθύνεται αυτός για τα όσα δηλώνει, αλλά η παρερμηνείες των δηλώσεών του από τους κακεντρεχείς των media. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως στο παρελθόν τα media είχαν αναφέρει πως ο Ρόκκος είναι ναρκομανής, μετά από δήλωση του ότι η μουσική είναι το ναρκωτικό του!