Σε τρίτη αναβολή αυτή τη φορά για τις 10 Νοεμβρίου οδηγήθηκε η δίκη για την υπόθεση revenge porn με θύμα την Ιωάννα Τούνη. Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη αφού ήταν γνωστό ότι οι δικηγόροι των κατηγορουμένων ήθελαν να κάνουν χρήση του νόμου για αποχή από τα καθήκοντά τους.
Η γνωστή influencer προσήλθε κανονικά στο δικαστήριο και δεν έκρυψε την απογοήτευσή της.
Κατά την έξοδό της από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης είπε:
«Δεν γίνεται να είμαι ανεπηρέαστη. Είναι κα΄τι που μου έχει στοιχίσει παρελθοντικά και συνεχίζει να μου στοιχίζει και σήμερα οπότε θα ήθελα πάρα πολύ να το κλείσω όλο αυτό και να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να το καταλάβω νομικά όλο αυτό με τις αναβολές. Είναι μια κατάσταση που βρίσκομαι χρόνια τώρα. Θα κάνω αυτό που ξέρω πολύ καλά, να καταπιώ ξανά ό,τι είναι και να προσπαθήσω να είμαι καλά. Το χρωστάω στον εαυτό μου αρχικά. Έχω μάθει να ζω με αυτήν την κατάσταση. Εύχομαι και ελπίζω όντως να γίνει τον Νοέμβριο».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι έχει να απαντήσει σε όσους λένε ότι το κάνει για τη δημοσιότητα η ίδια απάντησε:
«Ενώ σε μια τέτοια υπόθεση θα μπορούσα να αιτηθώ μεγάλη αποζημίωση, δεν έχω ζητήσει ούτε ευρώ. Δεν θέλω να πιστέψει κανείς ότι το κάνω για τα χρήματα. Για μενα είναι μια υπόθεση που μου έχει στοιχίσει την ψυχική μου υγεία και με έχει αλλάξει πολύ σαν άνθρωπο. Αν μπορεί να είναι η απαρχή να λάβουμε σοβαρά κακοποιητικές υποθέσεις και γυναίκες που έχουν υποστεί κάτι αντίστοιχο που μπορεί να μην είναι τόσο δυνατές, θέλω να μην πάει στράφι ο δικός μου αγώνας. Θέλο μόνο μόνο δικαίωση, τίποτα άλλο».
«Θα ήθελα πραγματικά να μιλήσει η Δικαιοσύνη. Προσπαθώ να μην λυγίσω με τις αναβολές που είναι ψυχοφθόρα διαδικασία και να τελειώσει με αίσιο τέλος. Οι δικοί μου μάρτυρες δεν ήρθαν γιατί ήξεραν ότι η άλλη πλευρά θα ζητήσει αναβολή» είπε ακόμα.