Η θλίψη της Βανδή: Την έντυσαν το ίδιο με Στικούδη!

22.01.2015
Την Κυριακή το βράδυ, στον ημιτελικό του DWTS η Κατερίνα Στικούδη «έβαλε» φωτιά στη σκηνή του show με την κόκκινη και άκρως αποκαλυπτική τουαλέτα των Mi.RO.

Και η εμφάνιση αυτή έγινε αντικείμενο συζήτησης. Και προτού στεγνώσει το μελάνι, κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από τα backstage του «The Voice» και – αλί, αλί και τρισαλί – τι είναι αυτό που μάς βγάζει το μάτι;

Η κόκκινη και άκρως αποκαλυπτική τουαλέτα της Δέσποινας Βανδή, που είναι ίδια με εκείνη της Στικούδη. Εντάξει, υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές, αλλά πρέπει να δώσεις βάση για να τις βρεις. Και το θέμα είναι ότι και η τουαλέτα της Βανδή είναι του ίδιου σχεδιαστικού δίδυμου!

Του τρελού. Μάλιστα, όπως ακούσαμε στο Πρωινό, η Βανδή δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τη «διαβολική» σύμπτωση. Κι εδώ που τα λέμε και δίκιο έχει. Γιατί βλέπεις, η Στικούδη εμφανίστηκε πρώτη με την τουαλέτα και μετά ακολούθησε η Βανδή. Το, δε, αστείο της ιστορίας είναι ότι η Δέσποινα την πάτησε again με μία κόκκινη τουαλέτα, διότι ποιος θα ξεχάσει την Λακρουά τουαλέτα πριν χρόνια που ήταν ίδια με της Άννας Βίσση; Κι εδώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, αφού με τους συγκεκριμένους σχεδιαστές συνεργάζεται καιρό τώρα και η άποψη μας είναι ότι φέρουν μερίδιο ευθύνης.

Για να μην υπενθυμίσουμε, ότι πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στους MI.Ro. και την Σήλια Κριθαριώτη, όταν η δεύτερη τους κατηγόρησε ότι η τουαλέτα που φορά η Βανδή στο fever, είναι αντιγραφή παλαιότερου σχεδίου της!