Η Άνιστον αποκαλύπτει την άγνωστη πάλη της με τη δυσλεξία [photos]

22.01.2015
Δεν θα ανακάλυπτε ότι πάσχει από δυσλεξία, αν δεν πήγαινε στον... οφθαλμίατρο! Αυτό δήλωσε η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της στο περιοδικό «The Hollywood Reporter». Και δεν είναι το μόνο πράγμα που αποκάλυψε η Τζένιφερ, η οποία τελευταία μάς έχει συνηθίσει σε δηλώσεις «έξω από τα δόντια»...

Δούλεψε πολύ πάνω στην περιπεπλεγμένη σχέση με τη μητέρα της, έμαθε με κόπο να διαχειρίζεται τον θυμό της και να έχει τον έλεγχο του εαυτού της και δηλώνει ότι για πολύ καιρό στις σχέσεις της ήταν «passive-aggressive».

Επιπλέον, έχει τόσα χρήματα ώστε να μην ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή της και έναν αρραβωνιαστικό που λατρεύει και σύντομα θα παντρευτεί...

Και εκεί που νομίζει κάποιος ότι η Τζένιφερ Άνιστον τα έχει... λύσει όλα, έρχεται αυτή η συνέντευξη.

Η 45χρονη σταρ ήταν απόλυτα ειλικρινής:

«Δεν θα ήξερα ότι πάσχω από δυσλεξία αν δεν πήγαινα στον οφθαλμίατρο. Εκεί, στη διάρκεια της εξέτασης, μου ζήτησαν να διαβάσω 10 ερωτήσεις από μακριά και να τις απαντήσω. Νομίζω ότι 'έβγαλα' μόνο τις τρεις. Μετά, μου έβαλαν ένα κομπιούτερ στα μάτια και μου έδειξαν που πήγαιναν όταν διάβαζα. Τα μάτια μου, λοιπόν, πήγαιναν τέσσερις λέξεις μπροστά και δύο πίσω και είχα επίσης ένα τεμπέλικο μάτι, που κάπως αλληθώριζε και που έπρεπε πάντα να διορθώνουν στις φωτογραφίες».

Και συνέχισε να περιγράφει πως αυτό το θέμα έβλαπτε την αυτοπεποίθησή της και δημιούργησε παιδικά τραύματα και μικρές τραγωδίες:

«Νόμιζα ότι δεν ήμουν έξυπνη γιατί δεν μπορούσα να συγκρατήσω τίποτα».

Δεν θα μπορούσε κάποιος δημοσιογράφος να παίρνει συνέντευξη από την Τζεν και να μην τη ρωτήσει κάτι για το θέμα της μητρότητας:

«Ακούστε, είναι ένα θέμα που έχει... λιώσει. Ταράζομαι με αυτό, επειδή είναι τόσο προσωπικό... Ποιος ξέρει τι θα συμβεί. Αποτελεί μεγάλο 'θέλω'. Κάνουμε ό,τι μπορούμε», απάντησε η γνωστή ηθοποιός, ενώ συνέχισε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού.

Στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε - όπως είναι φυσικό - και το όνομα του πρώην συζύγου της, Μπραντ Πιτ:

«Δεν επικοινωνούμε καθημερινά, αλλά ευχόμαστε ο ένας για τον άλλο μόνο τα καλύτερα. Κανείς δεν έκανε τίποτα λάθος. Απλά, μερικές φορές, τα πράγματα συμβαίνουν... Μακάρι μόνο να σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται με αυτές τις ηλίθιες σαπουνοπερίστικες μα**κίες».

Αναφορικά με τις φιγούρες διάσημων προσώπων που την εμπνέουν, η Άνιστον απάντησε τον Δαλάι Λάμα... και τον Λόρενς Ολίβιε!

Επιμ. Χ.Τ.