Μακρόπουλος: Σάλος από τις δηλώσεις του σε αλβανικό κανάλι!

22.01.2015
Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες, μετά από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο με δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μακρόπουλος, τον περασμένο Φεβρουάριο, σε τηλεοπτική εκπομπή της Αλβανίας.

Στην επίμαχη συνέντευξη ο τραγουδιστής ρωτήθηκε αν η Ελλάδα έχει ακόμα ανάγκη τους Αλβανούς ή αν θα έπρεπε εκείνοι να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, αφού τώρα υπάρχει μεγάλη κρίση.

Και ιδού η απάντηση του αοιδού, που προκάλεσε τον κακό χαμό! «Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω...» απάντησε χαρακτηριστικά.

Κι έχει και συνέχεια, αφού ο παρουσιαστής απορημένος ρώτησε τον τραγουδιστή, αν πράγματι πιστεύει ότι είναι τεμπέληδες οι Έλληνες!

«Ναι το πιστεύω» επέμενε εκείνος, με τον Αλβανό παρουσιαστή να συμπληρώνει: «Το καφεδάκι, το φραπεδάκι...». Και τον Μακρόπουλο να συνεχίζει: «Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο... Μα γι αυτό και την πληρώσαμε»

Το βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του κόσμου. Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη, τόπος καταγωγής του αοιδού, γίνεται ένας χαμός, όπου απλός κόσμος και ραδιοφωνικοί παραγωγοί τού ασκούν σκληρή κριτική.