Καμηλά: Τα παιδιά της τρώνε πάνω στα γυμνά της

22.01.2015
Για τις αισθησιακές φωτογραφίσεις της Νόνης Δούνια και τη σεξιστική επίθεση που δέχτηκε με αφορμή αυτές, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της στις εκλογές, μίλησε η Αλέκα Καμηλά.

Το πρώην μοντέλο, που δε μασάει τα λόγια της και με τον ενθουσιασμό που τη διακρίνει, αναφέρθηκε και στη δική της περίπτωση. Άλλωστε, στο παρελθόν, η Καμηλά ως μοντέλο έχει κάνει ουκ ολίγες αισθησιακές – ενίοτε και τολμηρές – φωτογραφίσεις.

«Τα παιδιά μου κατά καιρούς, επειδή έχω τέτοια books στο σπίτι, τα έχουν δει, οπότε δεν έχουν την περιέργεια. Έχουν παίξει, έχουν φάει πάνω στις φωτογραφίες. Αν με ρωτήσουν θα τους μιλήσω ειλικρινά και θα τους πω ότι ήταν δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά, στο περιοδικό You.

Μίλησε, όμως και για το γάμο της με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς και αν είναι στα σχέδια τους η απόκτηση ενός τέταρτου παιδιού. «Έκανα τρία! Μέχρι πότε θα γεννοβολάω; Είμαι καλυμμένη. Τα παιδιά έχουν ακόμα πολύ τρέξιμο, δεν θα μπορούσα να έχω κι ένα μωρό στο σπίτι», δήλωσε.

Και αποκάλυψε ότι ο Πέτζα είναι εκείνος που προσέχει τα παιδιά, τώρα που η ίδια λείπει λόγω της εκπομπής. «Τα έχει “παίξει” ο άνθρωπος! Δεν φανταζόταν ποτέ στη ζωή του ότι θα πρέπει να κυνηγάει παιδιά! Ωστόσο, το κάνει καταπληκτικά, με πολλή αγάπη και είναι ό, τι καλύτερο από το να έχουμε ξένους ανθρώπους στο σπίτι», τόνισε.