Γνωστός ηθοποιός έχει κλειστεί στο σπίτι του!

23.12.2014
Ο Όθωνας Μεταξάς προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή αλλά στην τελευταία του έξοδο με την αγαπημένη του δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους φωτογραφικούς φακούς.

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύθηκαν κάποιες φωτογραφίες μ' εκείνον και την σύντροφο του σε τρυφερές στιγμές ενώ διασκέδαζαν σε ένα νυχτερινό κέντρο και ο γνωστός ηθοποιός αξοργίστηκε σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισε να μην ξαναβγεί έξω για μεγάλο διάστημα.

«Με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου είπε: «Είσαι εξώφυλλο σε περιοδικό που φιλιέσαι με μία», «Εγώ; Λάθος κάνεις, αποκλείεται», του είπα. Ήταν ένα είδος βιασμού. Τι να κάνω όμως; Είναι ένας βιασμός που απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι, απόλαυσέ το. Μπαίνεις μέσα στο internet, πληκτρολογείς το όνομα μου και είναι το πρώτο πράγμα που βγαίνει κι έχει ισοπεδώσει όλα τα άλλα. Δεν βγαίνω καθόλου, δεν ξέρω ποτέ πού θα βρεθώ, έχω κλειστεί στο σπίτι και της είπα: τελείωσε, κλειδωμένη εδώ, με αλυσίδα κιόλας'» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Επίσης πρόσθεσε πως προσπαθεί να προσταέψει την προσωπική του ζωή με νύχια κια με δόντια αλλά τώρα του ξέφυγε γιατί ισχύει ο νόμος του Μέρφι όπως λέει χαρακτηριστικά κι όταν είναι να συμβεί κάτι θα συμβεί.