Θα παντρευτεί τελικά η αμετανόητη εργένισσα Ντίαζ;

24.12.2014
Καθώς οι φήμες για τον αρραβώνα συνεχίζουν ν΄οργιάζουν η Κάμερον Ντιαζ απτόητη επιδεικνύει το δαχτυλίδι που φορά και το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Τη Δευτέρα η 42χρονη σταρ, εθεάθη να περπατά στο Δυτικό Χόλιγουντ, με casual ενδυμασία και την κοτρόνα να ξεχωρίζει στο αριστερό το χέρι.

Την περασμένη εβδομάδα ακούστηκε πως υπήρξε κι ο επίσημος αρραβώνας αλλά το ζευγάρι δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει την είδηση. Η Κάμερον όμως είναι στα καλύτερά της κι αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά. Άτομα του περιβάλλοντός της σταρ, άλλωστε, επιβεβαιώνουν πως η Κάμερον δεν υπήρξε ποτέ τόσο ευτυχισμένη για τόσο μεγάλο διάστημα, όπως γράφει το Us Weekly.

"Βρήκε κάποιον που ξέρει πόσο τυχερός είναι που την έχει. Παλαιότερες σχέσεις της της συμπεριφέρονταν άσχημα αλλά ο Μπέντζι θα έκανε τα πάντα γι΄αυτή. Την αγαπά τρελά".

Και μπορεί επίσημη ανακοίνωση να μην έχουμε ακόμη, ψίθυροι όμως κάνουν λόγο γάμο σύντομα με τον σύντροφό της Μπέντζι Μέιντεν και μάλιστα την Άνοιξη του 2015.

Μάλιστα, όπως γράφει το People, ο Μπέντζι έχει ήδη λάβει το πράσινι φως από την πεθερούλα που δίνει με χαρά στο ζευγάρι την ευχή της. Οπότε μένει να δούμε, πότε επιτέλους θα το πάρει το κορίτσι.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie), η οποία είναι παντρεμένη με τον δίδυμο αδελφό του Μπέντζι, Τζόελ (Joel).

Δ.Γ.