Ξέσπασε ο Ματέο στη Θεσσαλονίκη: Δεν αντέχω άλλο (Pics)

18.12.2014
Στη Θεσσαλονίκη, όπως σας έχουμε ενημερώσει, βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Και όπως διαπιστώσαμε από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, το ζευγάρι πέρασε ρομαντικές στιγμές στην όμορφη πόλη. Μέχρι και δημόσια φιλιά έδωσαν, πράγμα που δε συνηθίζουν, ενώ κυκλοφορούσαν στους δρόμους της συμπρωτεύουσας πιασμένοι πάντα από το χέρι!

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά και ως φαίνεται για το ζεύγος δεν ήταν όλα... ονειρικά. Υπήρξαν στιγμές έντασης, με τον Ματέο να φέρεται ότι ξέσπασε στους δρόμους, λέγοντας ότι... «δεν αντέχει άλλο»!

Τι ήταν, όμως, αυτό που χάλασε τις ρομαντικές και γεμάτο έρωτα και.. μέλι στιγμές της Ελένης και του Παντζόπουλου; Μα οι παπαράτσι, που δεν τους άφησαν στιγμή μόνους. Για την ακρίβεια, ένας συγκεκριμένος, ο φωτογράφος του περιοδικού YOU, αφού διαβάζουμε πως ο σύντροφος της Μενεγάκη ενώ ήταν χαλαρός, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του, έγινε έξαλλος! Ιδού και οι φωτογραφίες ντοκουμέντο του έντονου εκνευρισμού του Ματέο. Ή «Ματ», όπως χαϊδευτικά τον φωνάζει η παρουσιάστρια.