Πάολα: Αυτός είναι ο άγνωστος αδελφός της

02.12.2014
Ένα φύλακα άγγελο έχει η Πάολα και όχι δεν είναι ο πρώην σύζυγός της, Θοδωρής Ζαγγλοπίτης, όπως θα φανταζόμασταν αφού είναι ο μάνατζερ της.

Ο φύλακας άγγελος της τραγουδίστριας είναι ο αδελφός της, Περικλής Καραμήτσιος. Η Πάολα έχει μεγάλη αδυναμία στον μεγαλύτερο αδελφό της, ενώ κι εκείνος βρίσκεται πάντα δίπλα της, ενώ δεν χάνει πρεμιέρα της.

«Ο Περικλής αγαπάει πολύ την αδελφή του, είναι υπερπροστατευτικός και πάντα βρίσκεται στο πλευρό της στις πρεμιέρες της. Έχει και εκείνος άγχος όλα να πάνε καλά και η αδελφή του να είναι χαρούμενη. Ο Περικλής συνήθως είναι στα καμαρίνια, κοντά σε όλη την προετοιμασία της αδελφής του, ενώ όταν εκείνη βγαίνει στη σκηνή, αυτός πηγαίνει δίπλα από τον ηχολήπτη για να βλέπει ότι όλα είναι εντάξει. Θέλει να είναι μόνος του για να απολαμβάνει την αδελφή του» δήλωσε άνθρωπος που ζει από κοντά τα δύο αδέλφια, στο περιοδικό secret.

Ο 36χρονος Περικλής είναι παντρεμένος εδώ και πέντε χρόνια με την Μάρθα, η οποία μάλιστα υπήρξε συμμαθήτρια της Πάολα. Ο αδελφός της τραγουδίστριας διαθέτει beach bar στη Σάρτη της Χαλκιδικής, το οποίο η τραγουδίστρια επισκέπτεται τα καλοκαίρια.