Ντοκουμέντο: Όταν η Φουρέιρα δήλωνε... Μεξικάνα!

02.12.2014
Πολύς λόγος έχει γίνει για την απόκρυψη της καταγωγής της από την Ελένη Φουρέιρα. Πολλοί τάχθηκαν με το μέρος της τραγουδίστριας και επίσης πολλοί την κατηγόρησαν εμμέσως ή σαφώς ότι τόσα χρόνια έλεγε ψέματα στο κοινό.

Η αλήθεια είναι ότι η Φουρέιρα στο παρελθόν είχε δώσει πολλές εκδοχές για την καταγωγή της. Μάλιστα, οι... μεξικάνικες ρίζες που είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της στάθηκαν αφορμή να της κολλήσουν κάποιοι το παρατσούκλι... η Μεξικάνα!

Πριν λίγα χρόνια, όταν η Ελένη έκανε τα πρώτα σόλο βήματα στην καριέρα της είχε δώσει μία συνέντευξη στο Athens Magazine, όπου μιλούσε για τις... ρίζες της, που όμως τότε δεν ήταν αλβανικές!

Ιδού κι ένα απόσπασμα από εκείνη τη συνέντευξη:

Γενικότερα έχεις εξωτικά χαρακτηριστικά. Τα μαλλιά σου, τα μάτια σου, το χρώμα σου...

Είμαι μια αφίσα της Benetton από μόνη μου! Η μητέρα της μαμάς μου έχει ρουμάνικη καταγωγή, ο μπαμπάς μεξικάνικη και γενικά δεν τον λες και τυπικό «Έλληνα», μιας και είναι αρκετά μελαχρινός. Η μαμά μου από την άλλη, επειδή είναι Ελληνίδα και έχει καταγωγή από Γιάννενα, είναι άσπρη-άσπρη. Εγώ είμαι λοιπόν ψιλοανοιχτή στο χρώμα σε σχέση με τον μπαμπά. Εκείνος όμως έχει και γαλαζοπράσινα μάτια. Σκέψου τώρα να είχα εγώ και τα μάτια του! Πάντως γενικά δεν έχει παράπονο, όλα του τα πήρα• και τη μύτη και όλα -εκτός βέβαια από τα μάτια, που τα πήρα από τη μαμά.

Πηγή - φωτό: Athens Magazine