Σακκά: Εγκατέλειψε την Αθήνα με το γιο της

13.06.2014
Μετά τη γέννηση του γιου της, πριν δυόμιση χρόνια, η Λίνα Σακκά αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κοσμικά γεγονότα, έχοντας αφιερωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της.

Και τους τελευταίους έξι μήνες, η γλυκιά ηθοποιός έφυγε και από την Αθήνα, έχοντας εγκατασταθεί στο Βέρμιο. Βέβαια, η μετακόμιση αυτή έγινε για επαγγελματικούς λόγους, αφού εκεί γίνονται τα γυρίσματα για τη νέα δουλειά της ηθοποιού. Κι εννοείται ότι η Σακκά έχει μαζί της τον 2,5 χρονών γιο της.

« Ήταν ρίσκο. Πιστεύω ότι τα πράγματα παίρνουν την αξία και τη σημασία που τους δίνουμε εμείς. Δεν το είδα από την άποψη της ταλαιπωρίας, αλλά από την πλευρά της ευκαιρίας να ζήσουμε κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει η περιπέτεια, βαριέμαι πολύ εύκολα και δεν θέλω να ζω τα ίδια. Πριν έρθω στο Βέρμιο, για μια εβδομάδα δεν κοιμόμουν. Έλεγα: «Πού θα πάω τώρα, πώς θα είναι τα δωμάτια, θα βολευτεί το παιδί, θα βρω ένα καλό κορίτσι να κρατάει τον Μάριο;». Ήμουν πολύ προβληματισμένη. Ερχόμενη εδώ, είδα ένα – ένα τα πράγματα. Τη φύση, το ξενοδοχείο, διαμορφώσαμε κι ένα χώρο στα δωμάτιά μας για να μείνει το παιδί» εξηγεί η ηθοποιός για την απόφαση της να φύγει με το παιδί από την Αθήνα.

Και συνεχίζει, αναφερόμενη στα νέα δεδομένα στη ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού. «Σίγουρα ο γιος μου είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής μου. Ένα παιδί σου ξαναρχίζει τη ζωή από την αρχή. Δεν την μηδενίζεις, σε ακολουθεί, αλλά ταυτόχρονα είναι σαν να γεννιέσαι πάλι από την αρχή, να βάζεις καινούργιους στόχους, να αγαπάς από την αρχή πρώτα τον εαυτό σου, γιατί θεωρείς ότι έχεις ευθύνη και πρέπει να είσαι υγιής να μεγαλώσεις το παιδί σου γιατί έχει εσένα. Μέσα από το παιδί μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Είναι ένα ξεκίνημα πάλι. Εγώ το είδα έτσι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Λοιπόν