Διαζύγιο-σοκ για Μέλανι Γκρίφιθ & Αντόνιο Μπαντέρας

07.06.2014
Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για σύννεφα στο γάμο της. Αυτή τη φορά όμως, ο χωρισμός φαίνεται πως είναι κάτι που δεν θα αποφύγουν. Ο λόγος για τον αιώνιο γόη Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) και την μέχρι σήμερα σύζυγό του Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) που ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο.

Όπως αναφέρει το έγκυρο πρακτορείο TMZ, η Μέλανι ήταν εκείνη που έκανε αίτηση διαζυγίου εξαιτίας των αγεφύρωτων διαφορών που χωρίζουν πλέον το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι.

Παρόλο που τα νόμιμα έγγραφα με την υπογραφή της δικηγόρου Laura Wasser, δεν φανερώνουν το χρόνο υποβολής τους, η Μέλανι φέρεται να ζητά την κοινή κηδεμονία της μόνης ανήλικης κόρης του ζεύγους Στέλα, αλλά και την στήριξη της ίδιας από τον σύζυγό της εδώ και 18 χρόνια.

Η κόρη του ζευγαριού και το μοναδικό τους βιολογικό παιδί, θα κλείσει τα 18 της χρόνια σύντομα ενώ ο χωρισμός φαίνεται να είναι μεν φιλικός αλλά θα υπάρξει μεγάλη διαδικασία στην διάσπαση της κοινής τους περιουσίας αφού διαθέτουν πλήθος ακινήτων σε Αμερική και Ισπανία, τονίζει πηγή του TMΖ.

Η κοινή ανακοίνωση του εκπροσώπου του ζευγαριού, είναι πάντως ενδεικτική του φιλικού κλίματος μεταξύ τους:

"Μετά από πολλή σκέψη και προσοχή, αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος στον σχεδόν εικοσαετή γάμο μας με τρόπο φιλικό και γεμάτο αγάπη για να τιμήσουμε και να σεβαστούμε ο ένας τον άλλο, την οικογένεια και τους φίλους μας αλλά και τα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί"

Η 56χρονη Μέλανι φαίνεται πως μας έδωσε στοιχεία για το διαζύγιο που πλησιάζει από το λογαριασμό της στο Twitter, όπου εξέφρασε την αντίληψή της για το γάμο με τους ακόλουθούς της:

"Ποιός πιστεύει στο γάμο και γιατί ή γιατί όχι", ρώτησε η Μέλανι για να αποφασίσει να κάνει retweet μόνο σε μια απάντηση από ακόλουθό της η οποία τόνιζε:

"Ο γάμος έχει γίνει αξεσουάρ των επωνύμων. Έτσι μένουν στην επικαιρότητα αφού το νόημα του γάμου έχει χαθεί".

Κι αν νομίζεις πως το τέλος έφερε κάποια απιστία του Αντόνιο, πηγή του TMZ επιμένει πως δεν υπήρξε κέρατο και πως απλά τους τελείωσε η αγάπη εδώ και καιρό. Φαίνεται πως ο μόνος λόγος για να μένουν μαζί ήταν τα παιδιά τους, μέχρι αυτά να είναι αρκετά μεγάλα. Στόχος του ζευγαριού είναι το διαζύγιο να είναι εύκολο για όλους.

Αυτό θα είναι το τέταρτο διαζύγιο για την Γκρίφιθ που παντρεύτηκε και χώρισε δύο φορές τον ηθοποιό Ντον Τζόνσον- μαζί έχουν μια κόρη, την Dakota Johnson- παντρεύτηκε και χώρισε από τον Steven Bauer με τον οποίο έχουν μαζί ένα γιο, τον Alexander Bauer, ενώ με τον Μπαντέρας απέκτησε την κόρη της Στέλα που γίνεται 18 ετών τον Σεπτέμβριο.

Μπαντέρας και Γκρίφιθ γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της ταινίας "Two Much" και ο 53χρονος Αντόνιο έβγαλε άμεσα το διαζύγιό του από τον Ana Leza για να παντρευτεί την Γκρίφιθ το Μάιο του 1995.

Κατερίνα Πατούλια