Η έκρηξη της Στικούδη: "Δεν έχω κάνει πλαστικές"

06.06.2014
An νομίζεις πως η Κατερίνα Στικούδη είναι τόσο κούκλα γιατί έχει πήξει στις πλαστικές τότε το κορίτσι έρχεται να σου δηλώσει το ακριβώς αντίθετο!

Η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθεί.

«Δεν κάνω δίαιτα, δεν μου αρέσει ούτε η λέξη, αλλά προσπαθώ να ακολουθώ υγιεινή και σωστή διατροφή. Φροντίζω να τρώω μικρές μερίδες ακόμα και στα γλυκά και τα τηγανητά, τα οποία όμως γενικά αποφεύγω, και το βραδινό μου πάντα είναι πολύ μικρό σε ποσότητα. Καταναλώνω πέντε γεύματα την ήμερα με πολλές σαλάτες και φρούτα» είπε. Το κορμί θέλει θυσίες αγάπη μου τι να κάνουμε..

Σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις εξηγεί: «Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις ούτε botox. Με φοβίζει λίγο η όλη διαδικασία. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα στην εμφάνισή μου. Νιώθω πολύ καλά. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ όσες το κάνουν, αρκεί να αισθάνονται ψυχολογικά καλά. Πρότυπό μου είναι η μητέρα μου -ήταν μάλιστα και δασκάλα μου στο σχολείο- η οποία παρά τα γκρίζα της μαλλιά και τον χρόνο που έχει περάσει από πάνω της, εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ όμορφη», δήλωσε επιβεβαιώνοντας πως η φυσική ομορφιά είναι το παν! Εύγε!