Αρραβωνιάστηκαν Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης;

30.05.2014
Καιρό είχαμε να ακούσουμε ή να διαβάσουμε για γάμο Ζέτας Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Και να που έρχεται το Ciao και αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και υπέγραψε και προγαμιαίο συμβόλαιο! Ωσάν τους σταρ του Χόλιγουντ ένα πράγμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, ο αρραβώνας έγινε πριν καιρό, όμως, τα... αποκαλυπτήρια έγιναν πριν λίγες μέρες στην Κύπρο, όπου το ζευγάρι βρέθηκε εκεί για τη βάφτιση του ανιψιού του Χατζηγιάννη.

Αν και η οικογένεια του τραγουδιστή ζήτησε να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο της βάφτισης, μία φωτογραφία είδε τελικά το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει το... μονόπετρο της Ζετας! Το δαχτυλίδι αυτό, σου λέει, της το έδωσε ο αγαπημένος της παρουσία των οικογενειών τους θέλοντας έτσι να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Μάλιστα, επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς... γάμους, το ζευγάρι έχει φροντίσει και για το θέμα των περιουσιακών τους στοιχείων. Έτσι, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό που προβλέπει τι θα γίνει με την περιουσία τους (κοινή και μη) σε περίπτωση που (χτύπα ξύλο) χωρίσουν!