Μπουνιά στο πρόσωπο "έφαγε" ο Μπραντ Πιτ

29.05.2014
Την αγαπημένη του, Αντζελίνα, πήγε να στηρίξει ο διάσημος ηθοποιός και δέχτηκε επίθεση στο κόκκινο χαλί.

Μια δυσάρεστη εμπειρία βίωσε χθες ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) όταν κάποιος του επιτέθηκε την ώρα που συνόδευε την αρραβωνιαστικιά του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας "Maleficent" στο Χόλιγουντ.


Παρά την έντονη παρουσία σωματοφυλάκων, ο Βιτάλι Σέντιουκ (Vitalii Sediuk) –ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και κρατείται- κατάφερε να πλησιάσει τον 50χρονο σταρ και να του "χώσει μία" στο πρόσωπο. Στη φωτογραφία ο "υπαίτιος" με αυτάρεσκο ύφος μετά το "κατόρθωμά" του.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας ήταν αμεσότατη και τον άρπαξαν μεμιάς, αν και υπήρξαν αρκετοί που υποστήριζαν ότι ο "άντρας ήθελε απλά να αγκαλιάσει τον Πιτ".

Πάντως, δεν μπορεί να ήταν τελείως αθώα τα κίνητρα του ουκρανικής καταγωγής άντρα καθότι έχει "ιστορία" σε παρόμοια περιστατικά.

Ο Βιτάλι Σέντιουκ ήταν εκείνος που είχε πέσει στα πόδια του Μπράντλεϊ Κούπερ στα φετινά Όσκαρ, νεώ κάποια άλλη στιγμή είχε κάνει το ίδιο μπροστά στον Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio) χώνοντας το κεφάλι του στον καβάλο του!


Επίσης, πρόσφατα καταγράφηκε ακόμη μια "προσπάθειά" του Βιτάλι για δημοσιότητα τέτοιου είδους όταν προσπάθησε να μπει κάτω από το φόρεμα της Αμέρικα Φερέρα στις Κάνες.

Για την ιστορία, λέγεται ότι τη στιγμή της "επίθεσης" το διάσημος ζεύγος χαιρετούσε τους θαυμαστές χωριστά και έτσι η Αντζελίνα δεν ήταν κοντά στον καλό της, όταν τις... έφαγε!