Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τζορτζ Μάικλ

29.05.2014
Άλλη μία περιπέτεια ξεκίνησε για τον δημοφιλή τραγουδιστή που νοσηλεύεται –για ακόμη μια φορά- σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael) εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα, ύστερα από ανησυχητικό τηλεφώνημα στο 166 από φίλο του.

Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν στην εφημερίδα "The Mirror" ότι οι γιατροί έμειναν στο σπίτι του 50χρονου τραγουδιστή για τέσσερις ώρες πριν τον μεταφέρουν τελικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες άλλες δεν υπάρχουν καθώς η εκπρόσωπος του Μάικλ αρνείται να τις δώσει. Το μόνο στο οποίο αρκέστηκε ήταν η εξής δήλωση: "Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν στο νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας και δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί επιπλέον".

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προβλήματα υγείας ο Τζορτζ. Το 2010 έπεσε με το αυτοκίνητό του μέσα στην τζαμαρία καταστήματος οδηγώντας υπό την επήρεια (και μετά ακολούθησε και φυλάκιση), το 2011 έμεινε αναίσθητος επί τρεις εβδομάδες ύστερα από περιστατικό σοβαρότατης πνευμονίας και το 2013 έπεσε από κινούμενο αυτοκίνητο, χτύπησε το κεφάλι του και ως εκ θαύματος γλίτωσε. Τι συνέβη αυτή τη φορά, θα μάθουμε…