Ακόμη ένας διάσημος με καρκίνο του δέρματος

15.05.2014
Με μια φωτογραφία αποκάλυψε ο Κένι Ρότζερς ότι χτυπήθηκε από τον καρκίνο προτρέποντας τους πάντες να εξεταστούν.

Ο Κένι Ρότζερς (Kenny Rogers) είναι από τους πιο διάσημους τραγουδιστές της κάντρι μουσικής με μια τεράστια καριέρα που συνεχίζει ακόμη και σήμερα.

Με μια φωτογραφία που τράβηξε χθες στο Instagram, λοιπόν, αποφάσισε ο 75χρονος μουσικός να ενημερώσει τους θαυμαστές του ότι παρουσίασε καρκίνο του δέρματος, τον οποίο αφαίρεσε, όπως και ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) –δις.

"Πού να δείτε και τον άλλον", ξεκίνησε στο ποστ του με χιούμορ ο Ρότζερς κάνοντας χιούμορ σχετικά με τον επίδεσμο στο πρόσωπό του. "Αφαίρεσα λίγο καρκίνο του δέρματος σήμερα –Προτείνω να πάτε όλοι να ψαχτείτε όλοι, ειδικά με τον Μάιο να είναι ο Εθνικός Μήνας Πρόληψης Καρκίνου του Δέρματος", συνέχισε ο Κένι, γυρίζοντάς το πάλι στην πλάκα για το τέλος. "Μην ανησυχείτε όμως. Θα είμαι κούκλος το Σαββατοκύριακο στη Νόξβιλ", καθησύχασε τους θαυμαστές του ο Ρότζερς –ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει "μεταλλαχθεί" από τις πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπο.

Στα βίντεο που ακολουθούν θυμηθείτε –ή γνωρίστε- τον Κένι Ρότζερς μέσα από τη μεγάλη του επιτυχία "Lady" που του έγραψε ο Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Rihie) το 1980 και από το "Islands In The Stream" (1983) –ένα από τα ντουέτα που τραγούδησε με την Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton).