"Βόμβα" από Κούγια: Η... εμπλοκή της Σάσας στο διαζύγιο του

14.05.2014
Για το διαζύγιο του με την Εύη Βατίδου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ για πρώτη φορά εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

Ο ποινικολόγος αποκαλύπτει ότι η απόφαση του πρώην μοντέλου να ασχοληθεί με την τηλεόραση έφερε τη ρήξη.

«Η Εύη είναι ένα καλό κορίτσι. Την επηρέασαν κάποιοι, οι οποίοι ζήλευαν τον γάμο μας, ότι θα μπορούσε να γίνει κορυφαία παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Το πρόβλημα λοιπόν ήταν ότι μετά από επτά χρόνια γάμου, αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δε θα είχα κανένα πρόβλημα αν μου είχε πει ότι θα ήθελε να κάνει οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Αλλά δε μπορούσα να διανοηθώ ότι η σύζυγος και μητέρα των παιδιών μου θα μπορούσε να είναι παρουσιάστρια ενός πρωινού προγράμματος. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς, ενώ είχε την ευκαιρία με εμένα να φάει μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να γνωρίσει τον Πατριάρχη, να συνομιλήσει με τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της χώρας, εκείνη ήθελε να κάνει εκπομπή με τον Δημήτρη Παπανώτα».

Και στο σημείο αυτό μιλά για τη Σάσα Σταμάτη την οποία χαρακτήρισε... «επικίνδυνη προσωπικότητα»! «Δε μπορούσα να βλέπω το σπίτι μας να είναι γεμάτο πανελίστες και δε σου κρύβω ότι κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να φερθώ στη Σάσα Σταμάτη όπως αξίζει στην αληθινή προσωπικότητά της, που είναι κατά την κρίση μου, μια πολύ επικίνδυνη προσωπικότητα» είπε.

Για να συνεχίσει με μία απίστευτη αποκάλυψη: «Γιατί από τη μία ξεσήκωνε την Εύη και της έλεγε ότι μπορεί να γίνει παρουσιάστρια αντάξια της Μενεγάκη και ότι εγώ τη σταματάω και από την άλλη μου έστελνε μηνύματα όπου μου έγραφε: «Συμφωνώ απόλυτα με τις αντιρρήσεις σας. Μακάρι να είχα και εγώ στη ζωή μου έναν σύζυγο σαν και εσάς».

Όσο για την απάντηση της Σάσας; Μέσα από το Πρω1νο σχολίασε μόνο: «Εγώ δε θα ασχοληθώ με τον Αλέξανδρο. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και όποιος κατάλαβε κατάλαβε».

Πηγή - συνέντευξη: περιοδικό ΟΚ