Αρετουσάριστη, σοκαριστική Lady Gaga

09.05.2014
Η διάσημη, προκλητική σταρ δεν έχει κανένα πρόβλημα με το κορμί της και το ξεγυμνώνει όπου και όπως βρεθεί. Έλα όμως που οι "τεχνικοί" δεν την αφήνουν σε ησυχία και το κάνουν τελείως "τεχνητό" σε κάθε ευκαιρία.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τον σάλο που προκλήθηκε όταν διέρευσαν φωτογραφίες της Lady Gaga για τη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Versace πριν υποστούν ψηφιακή επεξεργασία και να που έρχεται κι άλλο χτύπημα.

Οι νέες αποκαλύψεις αφορούν σε παλιότερη δουλειά της 28χρονης σταρ και συγκεκριμένα για μια φωτογράφηση που της έκανε ο παγκοσμίου φήμης ιταλός φωτογράφος, Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) για το περιοδικό "V" το 2009.

Η Gaga είχε -φυσικά- γδυθεί προσφέροντας ένα πολύ ενδιαφέρον εντιτόριαλ, όμως οι φωτογραφίες που τυπώθηκαν τελικά με τόση επιτυχία είναι πολύ διαφορετικές από το αρχικό υλικό, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις παρακάτω λήψεις, όπου η διάσημη τραγουδίστρια μετατρέπεται σε κοκκαλιάρα με μικρότερο στήθος, για κάποιον λόγο, τη στιγμή που και η αρχική λήψη είναι σχεδόν άψογη...

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε οπτικοποιημένη τη δουλειά εκείνη, όπου η Lady Gaga τραγουδά, ποζάρει και χορεύει χωρίς ρετούς...

Όσο για περισσότερο υλικό από αυτή τη φωτογράφηση, κάνε κλικ εδώ.