«Βόμβα»: Σοβαρή κρίση στο γάμο γνωστού τραγουδιστή;

05.05.2014
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους καλλιτεχνικούς κύκλους η φήμη/είδηση ότι ο γάμος γνωστού τραγουδιστή περνά σοβαρή κρίση.

Και μάλιστα ο ίδιος φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι που ζούσε με τη σύζυγο και το παιδί τους! Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και το γάμο του με την Εύη Σαμαράκη, που σύμφωνα με δημοσιεύματα περνάει σοβαρή κρίση και είναι πολύ κοντά στον οριστικό χωρισμό!

Μάλιστα, ο Μπιθικώτσης εδώ κι ένα μήνα περίπου έχει φύγει από το σπίτι και πλέον τα προβλήματα στο γάμο του ζευγαριού μοιάζουν αξεπέραστα! Και ο λόγος που έφερε την απόσταση, φέρεται να είναι οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του ερμηνευτή και οι εμφανίσεις του, ακόμη και στο εξωτερικό.


Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008, ενώ το 2009 γεννήθηκε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ο Γ'. Πάντως, όλα αυτά τα χρόνια το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είναι ελάχιστες οι συνεντεύξεις που έχουν δώσει,. Και τη στάση αυτή συνεχίζουν να έχουν και τώρα που «έσκασαν» οι φήμες για προβλήματα στο γάμο τους.

Πηγή: Real